Цікаве

Найкращі готелі Іспанії, які обирають українці: список

Збираєтесь до Іспанії, але поки ще не обрали, де зупинитись? Тоді рейтинг найкращих готелів стане вам у пригоді. 1News розповідає, де бронювали номери українці у 2021 році.

Estival Park Hotel

Чотиризірковий готель із системою all inclusive цьогоріч користувався неабиякою популярністю серед українських туристів. Цей комплекс розташований на одному з найкращих пляжних курортів Іспанії Коста Дорада. На території – кілька басейнів, зони відпочинку, бари, ресторан, дитячі майданчики та поля для гри у гольф. Поруч – муніципальний пляж. Ціни за ніч стартують від 61$.

У Коста Дораді можна суміщати спокійний та активний відпочинок.

Costa Brava Blanes

Відпочинок у цьому пляжному комплексі ідеально підходить для молоді. Тут безліч розваг на території, а зовсім поруч від готелю – нічні клуби, караоке, парки атракціонів та кав’ярні. У розпорядженні гостей також басейн, тераса та послуги екскурсовода. Вартість однієї ночі – від 45$.

Бланес – популярний курорт серед молоді.

Montanamar

Цей готель прекрасно підходить для сімейного відпочинку на курорті Ллорет-де-Мар. По-перше, це дуже спокійне місце, у якому не так уже й багато галасливих закладів. По-друге, зовсім поруч комфортний пляж із шезлонгами та затишними ресторанами. По-третє, комплекс розташований недалеко від головних пам’яток міста, які буде цікаво відвідати і дорослим, і дітям. Вартість номерів стартує з 45$ за ніч.

Ллорет-де-Мар найчастіше обирають сімейні пари.

 

Florida Park Hotel

Готель розташований у самому центрі курортного містечка Коста-дель-Маресме. До пляжу йти менш ніж дві хвилини. І зовсім поруч від комплексу – торговельно-розважальний центр із купою магазинів та ресторанів. На території Florida Park Hotel працює SPA-центр, ціна якого входить у вартість проживання, яка становить 65$ за ніч.

Відпочинок у Коста-дель-Маресме підходить абсолютно усім.

 

Alegria Caprici Verd

Це місце створене для спокійного відпочинку на березі моря. Поруч – тихий пляж, який розташований осторонь від туристичного центру. Готель підходить як для сімей із дітьми, так і для подорожі з компанією. Ціна за ніч – 54$.

На курорті Санта-Сусанна найгарніші пляжі Іспанії.

 

Джерело: Обозреватель

Back to top button