Цікаве

На концерті Федишин у США на сцену видерся росіянин

Ірина розповіла про неприємний випадок

Співачку Ірину Федишин обурив інцидент, який стався під час її концерту у Міннеаполісі. На сцену до неї вийшов нетверезий чоловік і заявив, що він «русскій».

Якою була її реакція, артистка розказала у пості в Instagram.

«Я руzzкий!» — гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену. Зал був у шоці… і я теж не очікувала такий поворот подій?! що відбувається ?!? Після такої гордої заяви я відповіла йому: «Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? за те, що вона кожної ночі кидає ракети і вбиває українських дітей?, цілі сімʼї і родини?! За все що сьогодні робить з Україною?», — обурилася співачка.

Федишин зауважила, що такого з нею ще ніколи не траплялося

«На що він відповів: «мнє незащто ізвінятса…, я проста палюбіл україночку… «. «Тоді далі нам нема про що спілкуватися і ви лишній у цьому залі!», — відповіла я йому і в цей момент вийшли наші чоловіки і вивели його зі залу», — розказала Ірина.

«Цей руzzkiy трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських іноагентів, які шпіонять у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Вони лізуть звідусіль і лізуть всюди, у всі сфери, намагаються будь-якими методами проникнути у наше середовище і робити серед нас біду», — зазначила зірка.

У Федишин зараз триває тур містами США

«Тому, друзі, будьмо розумними, тримаймося разом. Попри всі моменти , не дозволяймо розсварювати нас, бо зараз найважливіше — це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди! Допомагаймо один одному, підтримуймо один одного, гуртуємося , будьмо міцним єдиним кулаком! Бо саме нашої єдності вони найбільше бояться . І наша єдність — це той принцип, який обовʼязково приведе нас до нашої перемоги», — закликала Федишин.

Нагадаємо, торік на війні загинув двоюрідний брат Ірини, Роман.

No Newer Articles

One Comment

  1. На концерті Ірини Федишин у Міннеаполісі стався неприємний інцидент: нетверезий росіянин вийшов на сцену і заявив про свою національність, чим обурив співачку та присутніх. Федишин рішуче відповіла чоловіку, вказавши на злочини його країни проти України, після чого його вивели із зали.

Back to top button