Цікаве

На Аtlas Weekend будуть вакцинувати від Covid-19: що відомо

Під час Atlas Weekend кожен охочий зможе безплатно вакцинуватися. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає 1News.

Центри вакцинації для всіх охочих будуть працювати з 10:00 до 16:00 протягом усього заходу в 9-му павільйоні на території ВДНГ. Для цього необхідно мати при собі паспорт або надати його через додаток Дія, а також попередньо зареєструватися через helsi.me. Для вакцинації квиток на сам фестиваль не потрібен.

Нагадаємо, що Atlas Weekend – один з найбільших музичних фестивалів східної Європи, який вперше відбувся у 2015 році. Традиційно, на багатоденному заході збираються міжнародні зірки світового рівня, але через обмеження, пов’язані з пандемією, організатори вирішили сфокусуватися на запрошенні українських і СНД-артистів.

У 2021 році фестиваль відбудеться на території ВДНГ в період з 5 по 11 липня, і захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних вимог.

Хедлайнери Atlas Weekend

До початку музичного фестивалю залишилося зовсім трохи, і організатори вже назвали імена семи хедлайнерів, і це не тільки українські музиканти.

Хедлайнерами Atlas Weekend 2021 року стануть: Fatboy Slim, Океан Ельзи, The Hardkiss, Валерій Меладзе, Вєрка Сердючка, Dj Snake і Тіна Кароль.

Джерело: МОЗ

Back to top button