Цікаве

Мигдалеве печиво до вашої ароматної кави

Хіба можна пити каву без печива. Душа бажає солодкого. Напечіть домашнього печива, яке буде ароматне та дуже смачне. З мигдалем воно іншим просто не може бути.

Компоненти для печива

Для тіста вам знадобиться:

  • борошно — 0,5 ст.;
  • топлене вершкове масло — 5 ст.л.;
  • мигдаль — 0,5 ст.;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • цедра 1 лимона;
  • сода — 0,25 ч.л.

Як приготувати

Все починається з вершкового масла. Його потрібно розтерти до білого кольору. Потім до нього додають цукор, яйця, лимонну цедру. З цих компонентів має вийти однорідна пишна маса. Борошно просійте та додайте до нього соду. Тепер треба з’єднати все разом та замісити тісто.

Готове тісто викласти на стіл та розкатати в пласт, товщина якого має бути не більше 1 см. Повирізайте печиво бажаної форми. Викладіть на лист, злегка притрушений борошном. Зверху печиво треба змастити яйцем та посипати подрібненим мигдалем. Відразу в духовку не відправляйте. Спочатку треба поставити на холод на 15 хвилин. А потім вже в духовку на 8-10 хвилин при температурі 250-260 градусів. Смачного!

Back to top button