Цікаве

Мультсеріал Футурама продовжили ще на два сезони

Мультсеріал Футурама продовжили ще на два сезони

Фото: Hulu
анімаційний серіал Футурама продовжили ще на два сезони

Серіал продовжили ще на два сезони – на 13-й та 14-й. Загалом компанія замовила 20 епізодів – по десять на кожне продовження. Точна дата премʼєри поки що невідома.

Стримінговий сервіс Hulu продовжив анімаційний серіал Футурама ще на два сезони. Про це повідомляє Variety.

Улюблений мультсеріал для дорослих повернеться на екрани вже вдруге з моменту запуску в 1999 році. Hulu продовжив серіал на 20 епізодів ще в лютому 2022 року, перші десять з яких вийшли в липні. Дата прем’єри другої партії з десяти епізодів ще не оголошена, але очікується, що вона дебютує у 2024 році.

“Після короткої десятирічної перерви Футурама тріумфально виповзла з кріогенної труби, залишивши оригінальний акторський склад і сатиричний дух. У десяти абсолютно нових епізодах одинадцятого сезону кожен знайде щось для себе. Нові глядачі зможуть ознайомитись із серіалом, а давні шанувальники дізнаються розгадки давніх таємниць, зокрема про епічну історію кохання Фрая та Ліли, таємничий вміст ящика Ніблера, про злого робота Санту і про місцезнаходження пуголовків Кіфа та Емі. Тим часом у місті нова пандемія, а знімальна група досліджує майбутнє вакцин, біткоїнів, культури скасування і потокового телебачення”, – ідеться в офіційному описі нових серій.

Раніше повідомлялося, що канал Fox випустив епізод мультсеріалу Family Guy, в якому критично висміяв принца Гаррі та Меган Маркл.

Disney створила мультфільм, де зібрала всіх своїх персонажів

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button