Цікаве

Мосійчук радикально змінив імідж та назвав дружину «ментом»

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук романтично привітав свою молоду дружину Владу Карпенко з Днем народження. Нардеп розмістив на своїй сторінці у «Фейсбук» фото, де він, вдягнений у невластивій йому романтичній манері, разом з дружиною сидять за столиком у ресторані.

Нардеп Ігор Мосійчук з дружиною
Нардеп Ігор Мосійчук з дружиною

Фото Мосійчук доповнив мелодраматичним описом: «Вона народилася о 8.40 35 років тому. Саме вона змінила мене і перетворила на того кого ви знаєте зараз. Вона була в розпачі коли мене в черговий раз арештували але вже другого дня вона готувала супчики і передавала їх в СІЗО. Це заради неї я схуд і змінив стиль своєї поведінки».

Також Мосійчук несподівано назвав дружину «ментом», описуючи риси її характеру: «А ще вона мент. Від неї неможливо, щось приховати і збрехати їй неможливо. Я зізнаюся їй у всьому. Чи сварилися ми за останні три роки спільного життя? Так! Але Вона робила це так, що після сварки я кохав її більше ніж до».

Мосійчук нагадав, що його дружина Влада родом з Одеси. «Це Вона водночас є моїм стилістом, критиком, піарщиком і політтехнологом. А найголовніше, що Вона моя КОХАНА дружина! Та кого я кохаю і збираюся кохати до останніх днів свого життя які я сподіваюся будуть дуже не скоро! З Днем народження, моя кохана Влада!!!», – підсумував Мосійчук.

мосійчук

Нагадаємо, Ігор Мосійчук одружився у жовтні 2016 року на лейтенанті міліції, яка молодша за нього на 10 років. Владлена родом з Одеси, за фахом юрист, освіту здобула в Сімферополі. До одруження з нардепом не була заміжньою, дітей не має. Працювала його помічницею.

Радикал Ігор Мосійчук уже був двічі одружений.

До весілля Мосійчук скинув майже 100 кілограмів. За даними джерел ЗМІ задля такого разючого схуднення йому довелося зробити операцію.

Back to top button