Цікаве

Молодик 10 червня: як впливатиме на людей та що важливо зробити

Сьогодні, 10 червня, коридор затемнень закриється сонячним затемненням і молодиком. Все це відбудеться о 13:53 за Києвом і цього разу в знаку Близнюки. Чого від нього чекати і як він впливатиме на людей – розповідає 1News.

Молодик 10 червня: чим він особливий

 

Кожен молодик має особливий вплив на людей. Цього разу Сонце і Місяць поєднуються в одному знакові й подвоюють його енергію. У цей період запускаються нові процеси в житті та оновлюються старі.

Близнята відповідають за комунікацію, навчання, недалекі подорожі та різні контакти. Але все слід робити плавно, без різких рухів і жодних незапланованих рішень.

10 червня пройде молодик

Як молодик 10 червня вплине на людей

Астрологи кажуть, що вплив молодика люди починають відчувати за три дні до нього і три дні після. У цей час закладається нова програма.

Люди будуть більш емоційні, тому не можна конфліктувати і піддаватися емоціям. Краще проведіть цей час у спокійній обстановці, вдайтеся до енергетичних і дихальних практик.

Основним завданням у день молодика буде не втрачати самовладання і витримку. Краще всі свої сили направити на формування планів і бажань, які ви хочете здійснити якомога швидше.

 

Що важливо зробити в період молодика

З 11 по 14 червня добре зробити карту бажань або написати в блокноті свою мету і всі плани.

Також важливо віддати борги, прибрати будинок, позбутися шкідливих звичок. Молодик – хороший час для примирень. У ці дні підвищується проникливість і стає ясніша сутність людей і їхніх слів.

Важливо бути максимально позитивними і легкими в період молодика, і тоді все буде добре.

Джерело: Сьогодні

Back to top button