Цікаве

Молочна рисова каша з гарбузом та родзинками

Молочна рисова каша з гарбузом та родзинками

Содержание

Продукти для блюда

  • гарбуз – 300 гр.
  • молоко — 1 л.
  • рис круглозерний — 1 ст. (v=250 мл.)
  • родзинки — 100 гр.
  • вершкове масло — 50 гр.
  • сіль — 1 щіпка
  • цукор

Як готувати?

1. Гарбуз помити, обсушити.

Очистити від шкірки та нарізати невеликими шматочками.

2. Рис перебрати, промити під проточною водою.

3. У каструлю налити молоко, підігріти, викласти гарбуз.

Довести до кипіння, посолити, зменшити вогонь і варити до напівготовності гарбуза.

4. Родзинки промити, замочити на 5 хв у гарячій воді.

5. Всипати в каструлю рис, перемішати.

6. Всипати в каструлю ізюм, перемішати.

Варити кашу до готовності рису.

7. В кінці варіння додати в кашу цукор за смаком та шматочок вершкового масла.

Каструлю закутати в плед і постояти 1 год.

Готуємо кашу ввечері, а подаємо до сніданку наступного дня.

8. Викласти кашу (попередньо розігрів) у тарілку та подати школяру на сніданок.

Смачного!

Back to top button