Цікаве

Модернізація авто – британці засунули двигун Tesla у Mini – 1News


Express

Автомобіль був модернізований для власника-ентузіаста Саймона, який хотів передати автомобіль своїм донькам

У Великій Британії модернізували ретро-автомобіль Mini, оснастивши його електродвигуном Tesla. Про це повідомляє британське видання Еxpress, посилаючись на чергову серію шоу Quest Vintage Voltage.

Автор програми розповів, що відновлення класичного автомобіля стало “викликом”. Найскладніше було змусити новий електричний двигун вмістити у тісний моторний відсік.

Таким чином, ретро-авто зі своїми характеристиками отримало двигун 21-го століття.

Автомобіль був модернізований для власника-ентузіаста Саймона, який хотів передати автомобіль своїм донькам.

“Нам вдалося встановити двигун Tesla спереду, і перевага електродвигуна полягає в тому, що він має величезний крутний момент і потужність. Люди модернізували та оновлювали Mini, встановлюючи двигуни Honda і двигуни Vauxhall роками”, – говорять творці ретро-електрокара у сюжеті.

Як відомо, Mini вироблялись компаніями Austin Motor Company і Morris Motor Company у Великій Британії у 1959–2000 роках. Загалом було виготовлено 5,5 мільйона автомобілів Mini. Його унікальність була у компактності.


Express

1News за темою: Porsche перенесе реальні автомобільні дороги у відеоігри

Нагадаємо, раніше у Великій Британії компанія Von Mercier представила автомобіль Arosa, унікальність якого полягає в тому, що він оснащений повітряною подушкою.

Також у моделі є відкрита кабіна з тандемним розташуванням сидінь, як у винищувача, і цифрова панель приладів. Arosa також має бічні палуби, схожі на човен, так що на повітряній подушці можна взяти з собою більше людей.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button