Цікаве

Місячний календар здоров’я на тиждень: сприятливі дні

Розпочинати будь-яку дієту, займатися фізичними вправами, косметичними процедурами чи просто очищатися від зайвого найкраще за місячним календарем – тоді всі дії будуть більш ефективними.

Тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка дала місячний календар здоров’я на тиждень із 11 до 17 січня. За її словами, влаштовувати харчові паузи найкраще 13 січня, водні процедури, масажі та спа – 14 січня, а дихальні вправи – 17 січня, розповідає 1News.

13 січня

У перший місячний день, коли активна вся система кровообігу, а ще шкіра, суглоби та кістки, добре провести одноденне голодування для того, щоб очиститися від зайвого, а ще саме цього дня найкраще кинути шкідливі звички, такі як зловживання солодким чи будь-якими стимуляторами.

14 січня

Третій місячний день сприятливий для великих фізичних навантажень і водних процедур, такі як ванни та різні обгортання, масажі, лазня, SPA-процедури. Сьогодні активно працює видільна система, ноги, судини, тому можна дещо навантажити ноги й походити більше, ніж зазвичай.

16 січня

Сьогодні варто уникати різних стимулювальних речовин на зразок алкоголю, кави та різних ліків, не голодувати, а просто обмежити зайве. Найкраще дозволити собі різні водні процедури, відвідати лазню чи басейн, прийняти тонізуючі ванни.

17 січня

Сприятливий час для дихальних вправ, ароматерапії та різних косметологічних процедур для омолодження й відновлення сил. Можна робити різні масажі, чистки, стимуляції.

Місячний календар здоров'я на тиждень

 

Джерело: Обозреватель

Back to top button