Цікаве

Місячний календар на червень 2020: сприятливі дні

Місяць дуже сильно впливає на настрій, емоції і поведінку людей. Причому якщо на когось вплив різних фаз Місяця може бути досить сильним, то інші можуть цього навіть не відчувати. Але в будь-якому разі його не можна недооцінювати. У які дні червня можна проявляти активність, а які вважаються несприятливими для будь-яких дій, розповідає 1News.

Фази молодика і повного місяця, дні першої і останньої чверті Місяця, а також сонячні і місячні затемнення вважаються часом посиленої взаємодії Сонця і Місяця між собою. На думку астрологів, час, коли Місяць перебуває в різних фазах, слід використовувати для абсолютно різних цілей. Згідно з місячним календарем, червень 2020 починається і закінчується фазою зростаючого Місяця.

Повний місяць у червні 2020

Повний місяць у червні 2020 відбудеться 5-го числа о 22 годині 13 хвилин під знаком Стрільця. У цей період люди зазвичай тягнуться до порядку, спокою і стабільності. Вони стають поступливими і законослухняними. У такі дні добре давати і отримувати поради, виконувати правила, дотримуватися режиму. Також сприятливо навчатися самим і ділитися знаннями з оточуючими людьми.

Червневий повний Місяць припадає на 15-ту місячну добу, енергетика яких вважається досить суперечливою: затишною і водночас емоційною. Не забувайте, що кожен місяць приносить з собою кардинальні зміни в житті, пробуджує минулі протистояння і конфлікти між

Молодик у червні 2020

Молодик у червні 2020 року відбудеться 21-го числа о 9 годині 42 хвилини за київським часом під знаком Рака, який сприяє підвищенню чуттєвості і вразливості. Люди занурюються в себе, їх переживання виходять на перший план, а настрій стає мінливим.

У перші кілька днів молодика сприятливо загадувати бажання і будувати плани на майбутнє, а ще мріяти. Також період молодика добре підходить для аналізу минулого, здобування уроків, прощення старих образ і підготовки до серйозних починань.

Сприятливі і несприятливі місячні дні в червні 2020

У період молодика люди за допомогою своїх думок і вчинків здатні вплинути на свою долю. Це час, коли починається новий етап в житті. І те, як ми його проведемо, позначиться на нашому майбутньому. Так, під час молодика дуже корисно відмовитися від шкідливих звичок і всього непотрібного і застарілого, що заважає нашому зростанню і розвитку. В цей час люди менше сваряться, краще розуміють оточуючих і легше переносять хвороби. Крім молодика, також сприятливими днями для планування вважаються 2, 3, 6, 7, 8, 9, 13, 15, 16, 18, 19, 22 червня.

Підходящими днями в червні 2020 для активних і рішучих дій, що приносять результат, є 4, 11, 12, 23, 25, 30 числа місяця. У цей період з’являється енергія, сили, все задумане вдається виконати. В цей період часу можна відкривати фірми, підписувати договори, робити вклади. Але ось планувати нові справи не варто.

Однак в червні ще є дні, в які, згідно з місячним календарем, слід проявити вдумливість і обережність: 1, 5, 10, 14, 17, 20, 24, 26, 27, 28, 29 червня. У такі дні бажано не піддаватися спокусам і провокаціям, уникати скандалів і сварок, агресії і насильства.

Джерело: Сьогодні

Back to top button