Цікаве

Медики розповіли, які напої заборонено пити чоловікам після 50 років

Медики розповіли, які саме напої заборонено вживати чоловікам після 50 років. Відмова від них дозволить представникам сильної статі довше зберегти своє здоров’я.

Медики попереджають, що в молоді роки чоловіки часто не замислюються про наслідки свого нездорового способу життя і вважають, що вони завжди будуть молодими і красивими. Однак засобу, яке б зупинило процеси старіння в організмі, поки не придумали, а значить, слід подумати про те, як зберегти здоров’я безцінне. Особливо це важливо після 50 років.

Фахівці рекомендують в першу чергу відмовитися від шкідливих напоїв. Лідером списку виявилася газована вода. Причому шкідлива не тільки солодка вода, а й мінеральна. У першій міститься велика кількість цукру і різних хімічних добавок, у другій – луг, який негативно впливає на процеси травлення.

Далі йде алкоголь. Він не тільки робить людину неадекватною, але і запускає дуже небезпечні процеси. Серед іншого спиртні напої збільшують ймовірність розвитку цирозу печінки, погіршують роботу нирок, підшлункової залози, серця і нервової системи.

Третьою у переліку виявилася кава. У перші роки вживання цього ароматного напою відчувається прилив сил, проте з часом він призводить до виснаження організму. Кава негативно впливає на нервові клітини і серцево-судинну систему. До того ж в ній містяться речовини, які є аналогами жіночих гормонів. Якщо вживати цей напій чоловікам після 50 років, може розвинутися статева дисфункція і вирости груди.Крім цього, кава загрожує проблемою з шиєю і спиною.

Замикає список магазинний сік. Цей напій можна назвати натуральним з великою натяжкою, оскільки в ньому міститься величезна кількість концентратів. При цьому в соку з магазину багато калорій, які можуть спровокувати появу зайвої ваги, про яку навряд чи мріють представники сильної половини навіть після 50 років.

Back to top button