Цікаве

Медики пояснили – чим корисна полуниця

Сезон справжньої і дуже солодкою полуниці почнеться вже через пару тижнів, і медики розповіли, чому необхідно включити в раціон цю ягоду, пише 1NEWS з посиланням на Свідок.

Фахівці розповіли, що полуниця є джерелом багатьох корисних речовин, які підтримують функціонування всього організму і захищають від розвитку хронічних захворювань.

В ході останніх досліджень вчені довели, що полуниця є джерелом унікальних антиоксидантів і флавоноїдів, які захищають від розвитку серцево-судинних і онкологічних захворювань. Також в ході дослідження фахівці встановили, що смачна ягода покращує неврологічний стан людини і позитивно позначається на зорі. Полуницю необхідно включити в літній раціон для зниження рівня поганого холестерину і поліпшення функціонування судин.

Щоденне вживання хоча б 100 г цієї ягоди зміцнить імунну систему за рахунок високого вмісту вітаміну C і каротиноїдів. Полуниця представляє велику користь для передміхурової залози, щитовидної залози, легенів і шлунково-кишкового тракту. Медики рекомендують включити цю ягоду в раціон хворим на цукровий діабет, оскільки полуниця регулює рівень цукру в крові і допомагає уникнути різких стрибків глюкози.

 

 

 

 

Back to top button