Цікаве

Завдяки партнерству ВБО “Мама і немовля” та Protezione Civile з кінця лютого 2022 року вдалося вивезти до Італії на лікування та реабілітацію кілька сотень дітей

Всеукраїнська благодійна організація “Мама і немовля” дякує своїм партнерам, які з початку повномасштабної війни беруть активну участь у порятунку та допомозі нашим співвітчизникам. Ми отримуємо підтримку із різних країн світу.

Президент благодійної організації Олег Мельничук та голова правління Алла Мельничук від імені врятованих дітей вручили подяку ВБО “Мама і немовля” пані Франческо, представниці Protezione Civile, Італійської служби Цивільного захисту ??

Завдяки партнерству ВБО “Мама і немовля” та Protezione Civile, яке триває з кінця лютого 2022 року, вдалося вивезти до Італії на лікування та реабілітацію кілька сотень дітей.

Нині вже багато українських дітей, які перебували в Італії, вилікувалися та навіть повернулися додому, інші – ще відновлюють своє здоров’я та проходять реабілітацію. Однак є дуже багато історій успіху, які були б неможливими без співпраці з Protezione Civile.

Дякую вам за кожне врятоване життя! Пишаємося знайомством та дружбою.

Back to top button