Цікаве

Макс Барських випустив першу пісню під новим сценічним ім’ям

Макс Барських випустив першу пісню під новим сценічним ім ям

Фото: instagram.com/max_barskih
Макс Барських

Макс Барських вирішив почати новий музичний шлях із новим псевдонімом і має намір писати англомовні пісні.

 
Український співак Макс Барських, який оголосив про початок нової музичної кар’єри, під псевдонімом Mick Sunday випустив першу пісню та кліп на неї. Композиція під назвою I feel good оприлюднена на YouTube.
 
“Починається нова сторінка моєї творчості. Я мрію говорити з усім світом мовою музики і кохання. Ми, українці, знаємо краще за інших про те, яким би складним не було сьогодні, завтра все буде добре. Тому що ми працюємо над своїм завтра”, – написав артист в Instagram.
 
Також виконавець розповів, чому обрав саме таке сценічне ім’я. За його словами, неділя завжди була улюбленим днем ​​тижня, і саме цього дня було написано більшість пісень.
 
“Це найкращий час для підзарядки енергією на весь майбутній тиждень. День спокою та натхнення. Думаю, для жодного не є таємницею моє справжнє ім’я – Микола. Mick – його спрощена варіація”, – додав Барських.
 
Крім того, виконавець наголосив, що Макс Барських залишається та й надалі співатиме свої найкращі хіти і нові пісні, створені українською мовою.
 
 
 
Раніше повідомлялося, що Макс Барських, який на початку квітня вступив до лав ЗСУ, розповів, чому досі не на передових позиціях.
 
Макс Барських випустив пісню до Дня Незалежності
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button