Україна

Майже всю Україну охопила повітряна тривога


Майже всю Україну охопила повітряна тривога

Сигнали залунали у столиці близько 04.40. Майже одразу тривога була оголошена і в багатьох областях на півночі, сході та центрі, а також півдні та місцями заході країни.

Повітряна тривога стрімко охопила більшу частину України, включно зі столицею. Поза небезпекою наразі лише західні регіони країни. Про ризик ракетного удару у п’ятницю, 19 квітня, повідомляють Повітряні сили України. 

“Ракета з Кіровоградщини – на Черкащину, у напрямку Умані. Також на Харківщині – летить на Черкащину”, – попередили військові. 
 
Крім того, ворог атакує дронами. За інформацією військових, група дронів зафіксована на Полтавщині, курсом на південний захід. На  Харківщині – рухаються на південь.
 
Моніторингові канали повідомили, що у Чорному морі два бомбардувальника Ту-22м3 в акваторії Чорного моря, йдуть на пускові рубежі біля Криму.
 
“Група крилатих ракет на півночі Харківщини, курсом на Полтавщину! Ракета з Черкащини  на Полтавщину, курсом на Кременчук! Група крилатих ракет на  Полтавщині, курсом на Миргород! Ракета на Дніпро”, – повідомили військові. 
 
Військові просять не ігнорувати сигнал тривоги і знаходитися в укриттях. 

Нагадаємо, російські агресори атакували ракетами Дніпровський район. Відомо про двох поранених.

Також повідомлялося, що російські війська увечері у вівторок, 16 квітня, двічі запустили дрони по Нікополю Дніпропетровської області. Стріляли по Нікополю й вранці 17 квітня.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 + 9 =

Back to top button