Цікаве
М’які яблучні вафлі
Содержание
Продукти для блюда
- яйця – 2 шт.
- молоко — 200 мл.
- цукор — 80 гр.
- ванільний цукор – 1 ч.л.
- олія — 50 мл.
- мука — 225 гр.
- розпушувач – 1 ч.л.
- яблука – 250-300 гр.
Як готувати?
В окрему миску розбиваємо два курячі яйця, додаємо молоко кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Перемішуємо міксером чи віночком.
Додаємо олію і продовжуємо перемішувати.
Додаємо просіяне борошно та розпушувач.
Перемішуємо.
Яблука очистити від шкірки та натерти на великій тертці.
Додаємо натерті яблука до тіста і перемішуємо.
Вафельницю добре розігріваємо.
Викладаємо рівномірно тісто.
І випікаємо вафлі до золотистого кольору приблизно 10 хвилин.
Вафлі готові! Смачного!
Відеоурок