Цікаве

М’які яблучні вафлі

М’які яблучні вафлі

Содержание

Продукти для блюда

  • яйця – 2 шт.
  • молоко — 200 мл.
  • цукор — 80 гр.
  • ванільний цукор – 1 ч.л.
  • олія — ​​50 мл.
  • мука — 225 гр.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • яблука – 250-300 гр.

Як готувати?

В окрему миску розбиваємо два курячі яйця, додаємо молоко кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Перемішуємо міксером чи віночком.

Додаємо олію і продовжуємо перемішувати.

Додаємо просіяне борошно та розпушувач.

Перемішуємо.

Яблука очистити від шкірки та натерти на великій тертці.

Додаємо натерті яблука до тіста і перемішуємо.

Вафельницю добре розігріваємо.

Викладаємо рівномірно тісто.

І випікаємо вафлі до золотистого кольору приблизно 10 хвилин.

Вафлі готові! Смачного!

Відеоурок

Back to top button