«Люксові» налисники! В рази смачніші за традиційний рецепт! Начинка ніжніша і тісто смачнюче!
Це один із моїх улюблених рецептів у дитинстві, такі млинці готувала моя бабуся, а тепер і я. Налисники виходять неймовірно ніжні і дуже, дуже смачні! Які вони смачні я можу писати годинами, але давайте вже приступимо до приготування!
Інгредієнти:
Тісто:
- Яйце 4 шт.
- Молоко 400 мл.
- Картопляний крохмаль 4 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Щіпка солі
- Рослинна олія 1 ст. л.
Начинка:
- Сир 200 гр.
- Яйце 1 шт.
- Вершкове масло
- Цукор за смаком
Приготування:
Тісто:
Вбиваю в миску яйця і гарненько збиваю вінчиком. Додаю молоко, сіль, цукор і крохмаль, гарненько перемішую. У тісто додаю рослинну олію і вимішую однорідне тісто.
Ставлю сковорідку на плиту, розігріваю і змащую за допомогою пензлика олією. Наливаю тісто на сковорідку і рівномірно розподіляю по сковорідці.
Оскільки млинці виходять дуже тонкі, смажаться вони буквально по 0,5 хвилини. Смажу млинці з кожного боку до рум’яності.
Начинка:
У миску відправляю сир, якщо крупинки великі розминаю картоплем’ялкою. Вбиваю яйце в сир, додаю трохи цукру за смаком і гарненько перемішую.
Млинці розрізаю навпіл, у середину укладаю начинку і звертаю.
Форму для запікання змащую розтопленим вершковим маслом, укладаю одним шаром млинці, рясно змащую вершковим маслом, потім ще один шар млинців і знову змащую вершковим маслом. Форму накриваю фольгою і відправляю в розігріту духовку при 180 градусів на 25-35 хвилин.
Ось і все наші неймовірно смачні млинці готові!