Цікаве

Лікарка пояснила, кому шкідливий часник

Медики попросили не вважати часник універсальним продуктом профілактики вірусів. Окремій категорії осіб він не підходить, як виявилося.

Лікар-інфекціоніст пояснила, кому такий затребуваний у населення продукт харчування як часник не слід вживати в їжу. За її словами, не слід їсти цю рослину тим людям, які страждають захворюваннями шлунково-кишкового тракту: гастритом, виразковою хворобою дванадцятипалої кишки або шлунка. Не варто поїдати часник в разі наявності у людини проблем з нирками або жовчнокам’яної недуги. Також фахівчиня помітила, що на сьогоднішній день не вдалося довести ефективність дії продукту в боротьбі з ГРВІ.

Тим часом, часниковий сік має активні біологічно речовини, які здатні надавати противірусну і протималярійну дію. Завдяки вмісту фітонцидів рослина здатна пригнічувати або ліквідувати зростання чисельності бактерій.

One Comment

  1. ???? ШОК! Лікарка розкрила ПРАВДУ про часник! ????

    Всі ми вважали часник нашим незамінним захисником від вірусів, але виявляється, що цей “чарівний” продукт може бути небезпечним! ???? Лікар-інфекціоніст зробила сенсаційне відкриття: для певної категорії людей часник може стати справжньою загрозою! Хто ж ці нещасні, яким слід уникати часнику? Читайте сенсаційні подробиці на Medical Answers! Не пропустіть, це може врятувати ваше здоров’я! ????????????

Back to top button