Цікаве

Лікар назвав напій, який значно підвищує ризик розвитку раку кишечника.

Лікар назвав напій, який значно підвищує ризик розвитку раку кишечника.

Содержание

Солодкі напої провокують розвиток небезпечних хвороб.

Смачно, але корисно

Солодке газоване обладнання, фруктові соки промислового виробництва та інші напої, в яких багато цукру – рекордсмени за популярністю у покупців у всьому світі. Їх люблять діти та дорослі. Однак ці напої дуже шкідливі здоров’ю.

— Любов до напоїв, що містить велику кількість цукру, здатна завдати багато шкоди здоров’ю. У тому числі – збільшити вдвічі ризик розвитку раку кишечника, — зазначив експерт.

До речі, як раніше встановили вчені зі США, серед типів онкологічних захворювань, що найчастіше зустрічаються, саме рак кишечника знаходиться на другому місці у жінок і на третьому місці — у чоловіків.

Мінімізуємо ризики

За словами медика, шанс врятуватися таки є. Але тільки в тому випадку, якщо змінити свої уподобання і назавжди відмовитися від солодкого газування та магазинних соків.

— Чим раніше ви перестанете їх вживати, тим більше ймовірність ніколи не дізнатися на власному прикладі, що таке рак кишечника і які страждання він завдає людині, — зазначає лікар.

Нежданов також пропонує замінити газування на смачніші та безпечніші напої: какао, воду з лимоном, мінералку та несолодкий чай.

Back to top button