Цікаве

Лідером кінопрокату в США став фільм про гігантську акулу

Фільм студії Warner Bros. “Мег: Монстр глибини” перевершив усі очікування експертів за касовими зборами минулих вихідних і став лідером кінопрокату в США та Канаді, зібравши $44,5 млн, інформує 1NEWS.

Фільм про величезну доісторичну акулу за участю зірки бойовиків (а також колишнього члена Олімпійської збірної Великої Британії зі стрибків у воду) Джейсона Стетхема став найкращим дебютом для Warner Bros. цього року.

Ще більше кіно заробило в Китаї (фільм є спільним виробництвом КНР і США) – $50 млн. Загалом у світі касові збори сягнули $141,5 млн за бюджету в $130 млн.

“Це веселе й безглузде “попкорнове” кіно, яке зацікавило глядачів у всьому світі, – заявив глава відділу дистрибуції Warner Bros. Джефф Голдштейн. – Ми вирішили, що саме час випустити такий фільм. Це останній блокбастер перед початком навчального року, і в нас просто не було конкурентів”.

Лідер останніх тижнів, “Місія нездійсненна: Наслідки”, перемістився на друге місце, зібравши $20 млн. За три тижні у світовому прокаті картина заробила $427,6 млн, і вона має всі шанси стати найуспішнішою частиною в історії франшизи, яка налічує шість фільмів, перший з яких вийшов у 1996 році.

 

Back to top button