Цікаве

LG представив перший у світі бездротовий телевізор

LG представив перший у світі бездротовий телевізор

Фото: Yonhap
LG Signature OLED M

Першою країною, де розпочнеться продаж бездротового 246-сантиметрового телевізора, стала Південна Корея. Вартість новинки поки що не названа.

Південнокорейська компанія LG Electronics презентувала перший у світі бездротовий OLED-телевізор Signature M. Про це повідомляє Yonhap.

За словами LG, 246-сантиметровий телевізор із органічним світлодіодом продаватиметься в комплекті з передавачем Zero Connect, який передає відео- та аудіосигнали з роздільною здатністю до 4K та частотою оновлення 120 Гц по бездротовій мережі.

Зазначається, що цей передвач трохи нагадує коробку, яку можна розмістити на відстані до десяти метрів, і він все одно безперебійно передаватиме дані.

Компанія також заявила, що розробила алгоритм, який допомагає мінімізувати помилки або перебої в передачі даних і визначає оптимальний шлях передачі сигналів.

В LG додали, що розробка Signature M стала можливою завдяки OLED-технологіям компанії та ноу-хау, які вона створила за останні часи.

Варто зауважити, що це вже п’ятий OLED-телевізор Signature OLED від LG з моменту появи першого в 2016 році. У 2020 році був випущений Signature OLED R – перший у світі телевізор, який можна згорнути.

Раніше повідомлялося, що служба із захисту даних Південної Кореї оштрафувала оператора телефонного зв’язку LG Uplus Corp.

LG Display представила еластичний LED-екран

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button