Цікаве

Легенди футболу Роберто Карлос та Луїш Фігу приїдуть в Київ

10 травня в Український колеж iм. В.О. Сухомлинського завітають світові зірки футболу бразилець Роберто Карлос та португалець Луїш Фіго. Вони візьмуть участь у відкритті київської школи Фонду Реал Мадрид, повідомляє 1News з посиланням на анонс заходу.

З нагоди цієї події в Україну завітають й інші футбольні легенди: колумбієць Едвін Конго та іспанський нападник Хосе Еміліо Амавіска. Зіркові гості урочисто дадуть старт святковому матчу між вихованцями українських шкіл Фонду.

Фонд «Реал Мадрид» – це організація, що запроваджує соціальну діяльність ФК «Реал Мадрид» у всьому світі. На сьогодні працює 900 соціально-спортивних проектів, спрямованих на виховання, інтеграцію та кооперацію для соціально захищених та незахищених верств населення, особливо для дітей віком 5-17 років, які опинилися в складних соціально-економічних умовах. Фонд нараховує понад 450 шкіл у 80 різних країнах світу на 5 континентах. Кількість бенефіціарів діяльності проєкту досягає 105 000 кожного сезону.

В Україні перша школа Фонд «Реал Мадрид» та ГО «Епіцентр дітям» відкрилась 4 жовтня 2018 року в Тернополі.

Легенди «Реал Мадриду» Роберто Карлос та Луїш Фіго вже були в Києві. Зокрема, у 2018 році вони брали участь у святкових заходів, приурочених до фіналу Ліги чемпіонів. Легендарні гравці топових світових футбольних клубів тоді змагались між собою на Хрещатику.

Back to top button