Цікаве

Курйоз у Раді – слуга народу у телеефірі вилаявся матом – 1News

Верховна Рада України


Фото з відкритих джерел

За словами нардепа, ЗМІ цікавилися у нього голосуванням щодо санкцій проти депутатів Держдуми РФ

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради України народний депутат партії “Слуга народу” Дмитро Любота вилаявся матюкливими словами. Курйоз політика потрапив в ефір трансляції телеканалу Рада, йшлося в Telegram-каналі “Политика Страны”.

Як чути на записі, Любота, використовуючи матюки, говорить віцеспікеру парламенту Олександру Корнієнко, що йому телефонували представники ЗМІ і запитували стосовно голосування щодо санкцій проти депутатів Держдуми РФ.


1News за темою: Байден переплутав Україну з Афганістаном та Іраком

Нагадаємо, що сьогодні Верховна Рада України звернулася до Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) з пропозицією ввести на десять років санкції проти депутатів Держдуми Російської Федерації, політиків і чиновників Росії, причетних до визнання так званих “ДНР” і “ЛНР”.

Зокрема прийняття відповідної постанови № 7064 в цілому підтримали 322 народні депутати на пленарному засіданні.

Так, згідно документу, зазначені особи мають безпосереднє відношення до лобіювання інтересів держави-агресора Російської Федерації на території України, в тому числі окупації частини території України, і в їхній діяльності фіксуються прояви потенційних загроз національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України. Всього в запропонованому Радою списку – 351 особа.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button