Цікаве

Куди піти на шашлик в Києві: цікаві варіанти

У Києві скасовується локдаун і пом’якшується карантин. До того ж на носі травневі свята і Великдень. Тож саме час задуматися про вилазку на природу, рекомендує 1News.

 

Труханів острів

Напевно, одне з найпопулярніших місць для пікніка в Києві. Для шашликів тут передбачено безліч гриль-зон. Також можна відвідати розважальні локації, зайнятися спортом, посидіти в кафе, пройти мальовничим Пішохідним мостом і відпочити від міської суєти.

Нікольський ліс

Нікольський ліс досить чистий, тут не часто зустрінеш галасливі компанії. Відмінне місце для відпочинку всією сім’єю. Дістатися можна від станції метро “Червоний хутір” за 5-10 хвилин. А біля садиби лісництва є спеціально обладнані місця для пікніків.

Парк Партизанської слави

Дуже зручне місце для відпочинку. Хто не хоче сам возитися з шашликами, в парку є атракціони і кафе. А кому хочеться приготувати м’ясо власноруч – є місця для пікніків і шашликів. Ці зони розділені кількома озерами. Багато місця для прогулянок з дітьми. Потрібно їхати до станції метро “Бориспільська”, звідти недалеко пішки.

Дарницьке лісництво

Місце знаходиться неподалік села Проліски під Києвом. Але сюди доведеться їхати автомобілем по трасі Київ – Бориспіль. Шашлики на свіжому повітрі вийдуть чудовими.

Святошинське озеро

Зона відпочинку “Мир” розташована неподалік висотних будівель. Але це місце користується великою популярністю у жителів мікрорайонів. Адже поруч озеро і прекрасний ліс. Для любителів пікніків передбачені кілька навісів, лавочки, баки для сміття. Дістатися можна власним транспортом з боку Житомирської траси (поворот – зупинка “с. Калинівка”), або пішки з боку вулиці Миколи Ушакова через приватний сектор.

Березовий гай “Берізка”

Зона відпочинку “Берізка” розташована на кордоні Дніпровського і Деснянського району поруч з вулицею Братиславська. Це єдине місце в Києві, розташоване посеред березового гаю. Тут є навіси, лавочки, спеціально обладнані майданчики.

Джерело: Сьогодні

Back to top button