Цікаве

Кращі смартфони літа 2020: на що варто звернути увагу

За перше півріччя 2020 року з’явилася маса нових моделей смартфонів. Незважаючи на величезну кількість бюджетних моделей, найбажанішими і високоякісними залишаються флагмани. Однак не всі зараз в цей кризовий час здатні викласти 1000 доларів за трубку. Тому 1News розповідає про ТОП-5 кращих смартфонів літа 2020 року в усіх цінових категоріях: від 150 до 1000 доларів.

Apple iPhone SE (399 доларів)

Apple iPhone SE

Довгоочікуваний наступник оригінального iPhone SE 2016 року було офіційно представлено в квітні. З iPhone SE 2020 Apple навіть потіснила Xiaomi в рейтингу “топ за свою ціну”. Всього за 399 доларів за базову модель Apple випустила смартфон з кращим “співвідношенням ціни і якості”. Зовні новинка сильно нагадує iPhone 8 з 4,7-дюймовим РК-дисплеєм Retina HD (одна тисяча триста тридцять чотири x 750, 326ppi), 12-МП фотокамерою з одним об’єктивом. Але є деякі суттєві відмінності.

Незважаючи на відносно низьку ціну, iPhone SE поставляється з топовим процесором A13, який використовується в iPhone 11. Це означає, що покупець отримує флагманську продуктивність за ціною телефону середнього рівня, а камера отримала покращену обробку зображень. Звичайно, в сучасних реаліях, де панують моделі з гігантськими екранами, цей 4,7-дюймовий “малюк” буде здаватися крихітним, а трирічний дизайн виглядає трохи недоречно в світі безрамкових дисплеїв. Однак кращого смартфона за свої гроші не знайти.

OnePlus 7T (499 доларів)

OnePlus 7T

Якщо ви готові витратити трохи більше, то найвдаліший смартфон по співвідношенню ціни і якості на Android OnePlus 7T доступний всього за 499 доларів. За таку ціну ви отримуєте телефон з великим 6,55-дюймовим AMOLED дисплеєм з частотою оновлення 90 Гц, який зазвичай використовується в телефонах преміум-класу. Дизайн OnePlus є сучасним, показуючи невелику каплевидную виїмку для фронтальної камери з мінімальними рамками. Всередині знаходиться швидкий процесор Snapdragon 855 Plus і 8 Гб оперативної пам’яті. Працює апарат під керуванням OxygenOS, модифікованої версії Android 10.

Samsung Galaxy S20 + (1000 доларів)

Samsung Galaxy S20+

У топовом сегменті на Android у Galaxy S20+ просто немає рівних. Остання модель Samsung в серії S має безліч передових функцій: 5G-мережі, чотирьохмодульна (S20+) камера з 64-мегапіксельним телеоб’єктивом, процесор Snapdragon 865, 12 ГБ оперативної пам’яті, ультразвуковий датчик відбитків пальців на дисплеї і AMOLED екран з частотою розгортки в 120 Гц . Варто також відзначити, що незважаючи на те, що екран смартфона може працювати з повною роздільною здатністю 3200×1440 пікселів, він може знижуватися до Full HD+ (2400 x 1080) для зниження навантаження на чіп, як наслідок збільшення автономної роботи від батареї.

Камера, тим часом, дозволяє робити високоякісні знімки з 3-кратним оптичним зумом без втрат, а в разі цифрового зуму може досягати 30-кратного збільшення. Час автономної роботи дуже хороший завдяки акумулятору, ємністю 4500 мАг.

Apple iPhone 11 Pro/Max (1000 доларів)

Apple iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro (5,8-дюймовий) і 11 Pro Max (6,5-дюймовий) виглядають практично ідентичними своїм попередникам зовні, але вони поставляються з новою системою з трьома камерами і потужним процесором Apple A13 Bionic. Також є поліпшений OLED-екран XDR Pro level (458 PPI), який є яскравим в мобільному сегменті, досягаючи рівня яскравості в 1200 ніт при перегляді HDR-контенту.

Хоча Samsung може пропонувати більш просунуті характеристики і функції своїх камер, iPhone 11 Pro все ж виявляється краще завдяки технології постобробки зображень. Є також чудовий нічний режим для умов слабкої освітленості і зйомка відео зі швидкістю 4K / 60fps, яке можна записувати одночасно з усіма трьома об’єктивами.

Також нові iPhone 11 Pro і 11 Pro Max отримали підтримку Dolby Atmos, Wi-Fi 6 і Gigabit 4G. Початкова ціна базової моделі з пам’яттю 64 ГБ становить 999 доларів. Але відсутність USB Type-C і розширюваного сховища як і раніше дратує деяких користувачів. Незважаючи на ці недоліки, це кращий iPhone на середину 2020 року.

Nokia 7.2 (250 доларів)

Nokia 7.2

У рейтингу “найвигідніший смартфон” можна звернути увагу на Nokia 7.2 – це дуже хороший бюджетний телефон вартістю 250 доларів з деякими привабливими елементами дизайну. Гладкий корпус Nokia є одним з кращих ключових моментів моделі: скло Gorilla Glass покриває обидві сторони корпусу, а блок фотокамер розміщений в круглому виступі камери з фірмовим логотипом Zeiss. 6,3-дюймовий РК-дисплей пристрою яскравий і чіткий при перегляді при денному світлі, має роздільну здатність 1080×2280 пікселів і використовує схожий на краплю виріз під фронтальну камеру, яка менш нав’язлива, ніж в Nokia 7.1. Камера на подив хороша, але тільки в своєму ціновому діапазоні, і володіє трьома об’єктивами: 48-мегапіксельним, 8-мегапіксельним і 5-мегапіксельним – всі вони дають вражаючі результати навіть в темряві.

Джерело: Сьогодні

Back to top button