Цікаве

Ковбаски з фаршу

Ковбаски з фаршу

Содержание

Продукти для блюда

  • фарш ( свино — говяжий) — 500 гр.
  • сода – 1/3 ч.л.
  • крохмаль — 1 ч.л.
  • часник – 2-3 зубчики.
  • молоко — 5 ст.л.
  • соль — 1/3 ч.л.
  • панірування:
  • кукурудзяні пластівці (не солодкі) – 200 гр.
  • яйця – 2 шт.
  • мука — 200 гр.

Як готувати?

1. У миску кладу фарш, додаю, сіль, соду, часник, крохмаль, молоко і добре перемішую.

2. Фарш перекладаю в поліетиленовий пакет, відбиваю протягом 10 хвилин.

3. Перекладаю фарш у миску, беру приблизно 40-50 гр. фаршу та формую мокрими руками ковбаски.

4. Готую паніровку: кукурудзяні пластівці поміщаю в поліетиленовий пакет і за допомогою качалки подрібнюю.

5. Також для панірування використовуватиму муку і яйця, яйця попередньо добре розмішати віночком.

6. У сковороду наливаю олію, добре розігріваю.

7. Ковбаски обвалюю спочатку в борошні, потім у яйці та подрібнених кукурудзяних пластівцях, кладу в сковороду і смажу на невеликому вогні до готовності з кожного боку, накриваю кришкою, щоб ковбаски трохи пропарилися.

Відеоурок

Back to top button