Цікаве
Ковбаски з фаршу
Содержание
Продукти для блюда
- фарш ( свино — говяжий) — 500 гр.
- сода – 1/3 ч.л.
- крохмаль — 1 ч.л.
- часник – 2-3 зубчики.
- молоко — 5 ст.л.
- соль — 1/3 ч.л.
- панірування:
- кукурудзяні пластівці (не солодкі) – 200 гр.
- яйця – 2 шт.
- мука — 200 гр.
Як готувати?
1. У миску кладу фарш, додаю, сіль, соду, часник, крохмаль, молоко і добре перемішую.
2. Фарш перекладаю в поліетиленовий пакет, відбиваю протягом 10 хвилин.
3. Перекладаю фарш у миску, беру приблизно 40-50 гр. фаршу та формую мокрими руками ковбаски.
4. Готую паніровку: кукурудзяні пластівці поміщаю в поліетиленовий пакет і за допомогою качалки подрібнюю.
5. Також для панірування використовуватиму муку і яйця, яйця попередньо добре розмішати віночком.
6. У сковороду наливаю олію, добре розігріваю.
7. Ковбаски обвалюю спочатку в борошні, потім у яйці та подрібнених кукурудзяних пластівцях, кладу в сковороду і смажу на невеликому вогні до готовності з кожного боку, накриваю кришкою, щоб ковбаски трохи пропарилися.