Цікаве

Компанія «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»: швидко, вигідно, надійно

Головний постачальник природного газу та електроенергії в Україні

Нещодавно для споживачів було відкрито ринок газу, завдяки цьому кожен споживач може самостійно обирати найкращі для себе умови і вирішувати з якою компанією укладати договір на постачання енергоносіїв.

Компанія «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» – це найбільший постачальник природного газу та електричної енергії в Україні. Споживачам надається широкий спектр послуг, включаючи швидку та якісну доставку газу та електричної енергії за доступною вартістю, консультації фахівців щодо вибору оптимального пакету послуг.

Природний газ та енергія від компанії «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»

Компанія ТВІЙ ГАЗЗБУТ надає послуги з постачання енергоносіїв на вітчизняному ринку понад шість років. За цей період створено широку клієнтську мережу в кожному регіоні України, а завдяки професіоналізму фахівців та якісному обладнанню, забезпечуються безперебійні поставки, незалежно від ситуації.

Сьогодні компанія виконує постачання природного газу та електричної енергії для бізнесу:

  • юридичних підприємств;
  • приватних підприємців.

Для зручності клієнтів компанія розробила різні тарифи на постачання природного газу та електричної енергії.

Газопостачання: що пропонує компанія

Залежно від обсягу споживання газу протягом року споживачі можуть скористатися тарифами:

  • «Великий бізнес»;
  • «Власна справа».

Тариф «Великий бізнес» створено для підприємств, у яких річне споживання газу становить 100 та більше тисяч кубометрів. У межах цього тарифу вартість газу визначається індивідуально. Детальну інформацію можна дізнатися у менеджера компанії, крім цього:

  • відсутні штрафні санкції за небаланс;
  • пропонуються гнучкі умови оплати – передоплата чи подекадна оплата.

Зі свого боку підприємство гарантує постачання необхідних обсягів.

Тариф «Власна справа» можуть обрати підприємства, які мають річний обсяг споживання газу менше 100 тисяч кубометрів. Цей тариф пропонує суттєві переваги:

  • 2-відсоткову знижку під час подекадної оплати;
  • 3% знижку при передоплаті.

У рамках цього договору також відсутні штрафні санкції за небаланси, а вартість газу також можна дізнатися у персонального менеджера. Для цього потрібно зв’язатися зі спеціалістом за телефоном або залишити заявку на сайті компанії.

Електропостачання від компанії «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»

Якщо потрібне постачання електричної енергії, споживачі можуть вибрати тарифи:

  • «Вільна ціна та розподіл»;
  • «Вільна ціна»;
  • «Фіксована ціна».

Тарифний план «Вільна ціна + розподіл» є вигідним тим, що включає оплату за енергію та її розподіл. В рамках цього тарифу клієнти можуть виконувати оплату зручним способом:

  • передплата;
  • подекадна оплата.

Залежно від форми оплати клієнтам надаються знижки. А вартість енергії розраховується з урахуванням індексу РДН та націнки постачальника. Детальна інформація надається персональним менеджером.

Вартість тарифу «Вільна ціна» розраховується аналогічно, за винятком того, що до оплати не включається вартість розподілу.

У цьому тарифі споживачам також надається гнучка система знижок залежно від оплати.

Тариф «Фіксована ціна» вигідний тим, що вартість енергії протягом дії договору не змінюється, незалежно від того, які зміни відбуваються на енергетичному ринку. У цей тариф також не входить вартість розподілу та ПДВ.

Широкий вибір тарифів на природний газ та енергію, система знижок, відсутність санкцій на небаланси, інформаційна підтримка, безперебійне постачання енергоносіїв – фактори, які забезпечують привабливість компанії «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» для клієнтів.

Back to top button