Цікаве

Кейт Вінслет під час зйомок Аватар–2 побила рекорд Тома Круза

Кейт Вінслет під час зйомок Аватар–2 побила рекорд Тома Круза

Кейт Вінслет

Попередній рекорд належав Тому Крузу. Під час підводної сцени у фільмі Місія нездійсненна: Нація ізгоїв він затримав подих на шість хвилин.

 
Американська актриса Кейт Вінслет під час зйомок Аватар: Шлях води затримала дихання більш як на сім хвилин. Про це повідомляє CBC.
 
Зазначається, що вільне плавання було ключовою навичкою, яка дозволила знаменитості разом з колегами з фільму Семом Вортінгтоном і Зої Салданья знімати довгі сцени під водою.
 
Під час зйомок кінострічки працював інструктор з фридайвінгу Кріс Денісон. Його колега Кірк Крак безпосередньо тренував володарку Оскара.
 
“Кейт Вінслет на 7 хвилин 15 секунд затримала подих під водою. Це вражає. Це те, чого інші дуже боялися. Вона поборола свій страх. Вона здійснила подвиг”, – сказав Кріс Денісон.
 
Крім того, інструктор підкреслив, що факт, що відбувається пошкодження мозку після шестихвилинної затримки, – недостовірний.
 
“У всіх фільмах, над якими я працював, ми вчимо акторів, як затримувати дихання, і робимо їх дуже безпечними пірнальниками. Ми вчимо їх, як рятувати когось, як реагувати на випадки гіпоксії. І це дуже надихає акторів, тому що вони не тільки мають цю здатність, а й знають, як зробити це безпечно”, – доповнив він.
 
Раніше повідомлялося, що сиквел культового фільму Аватар під назвою Шлях води за тиждень після прем’єри піднявся на вершину касових зборів.
 
Кейт Вінслет потрапила до лікарні прямо зі знімального майданчика
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button