Цікаве

Карантин вихідного дня скасований: цікаві ідеї, що зробити

В Україні скасували карантин вихідного дня, а це значить, що ТРЦ, салони і спортзали знову відкриваються.

Але тим часом після кількох солодких місяців ослаблення карантинних обмежень та свободи (якщо так можна сказати) на горизонті маячить новий локдаун. На відміну від весняного локдауну, який шокував всіх, тепер ми знаємо, чого чекати.

1News розповідає чек-лист ідей, які допоможуть вам навести порядок у своїх справах і розважитися. Як то кажуть, No panic, але якщо локдаун буде введений, ми точно не зможемо все це зробити навіть в будні, тому підготуймося до вихідних за максимумом.

1. Закупитися в ТРЦ до свят

Раз вже ТРЦ знову відкриють, навіщо втрачати можливість з користю провести там один з вихідних. Купити подарунки на День Святого Миколая, Новий рік і заодно й Різдво, а також обрати собі святкове вбрання – те, для чого створені грудневі вихідні.

2. Піти з друзями до кіно

Тут навіть не так важливо, на який саме фільм ви підете, а сам факт – захопливий перегляд на великому екрані в компанії рідних людей! Після сеансу можна піти в боулінг, зануритися в дитинство й обіграти малечу на ігрових автоматах або ж обрати спортивну активність: теніс, гольф і так далі.

3. Поїхати до іншого міста на вікенд

 

Подорожі під час локдауну

 

Звичайно, це можна було зробити, навіть коли діяв карантин вихідного дня. Щоправда, по приїзду майже нікуди не можна було піти. Тепер кафе, кінотеатри, ТРЦ та інші розваги будуть доступні й мінівідпустка буде набагато комфортніше. А якщо введуть локдаун, то питання з переміщеннями ще більше ускладниться, тож не упускайте можливості.

4. Відновити нігті, брови й волосся

 

Брови після місяця карантину

Якщо під час будніх днів ви ніяк не встигали на нігті, брови, вії та інші б’юті маст-хеви, нарешті можна обрати зручний час і без поспіху вирушити до улюбленого салону.

5. Сходити на бранч до улюбленого ресторану/кафе з подругами

За цей рік посиденьки з подругами стали ще ціннішими, а від того ще радіснішими. Якщо у вас з вашими друзями ще не було традиції влаштовувати спільний суботній або недільний бранч – скасування карантину вихідного дня це чудовий привід її створити.

6. Зводити дитину до контактного зоопарку та аквапарку

 

Кадр з фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь"

Веселе сімейне дозвілля – це те, заради чого діти з нетерпінням чекають вихідні. Тому не забудьте порадувати їх і рушайте разом до зоопарку або аквапарку.

7. Підкачати все, що ви хотіли, та піти на улюблені групові в залі

Закриття тренажерних залів і фітнес-центрів на вихідні багатьох засмутило. Але, на щастя, тепер знову можна піти на тренування в зручний час, записатися на групове заняття в суботу і поплавати в басейні перед новим робочим тижнем у неділю.

8. Повеселитися ввечері в барі з друзями

Зустріч друзів під час карантину

 

Обговорити всі найважливіші новини тижня, відпочити та насолодитися смачними напоями та їжею – те, що, нарешті, можна зробити не тільки вдома або в гостях.

9. Покататися на ковзанах

З наближенням Нового року відкривається все більше льодових майданчиків, про найпопулярніші з яких ми розповіли раніше. А тепер, крім відкритих ковзанок, на вихідних можна буде відвідати й закриті льодові арени.

10. Морально підготуватися до локдауну

Карантин вихідного дня скасували, але пандемія триває. Ми не можемо точно бути впевненими, що нас чекає попереду, а тому психологічне здоров’я має бути в пріоритеті. Медитація, відпочинок наодинці з самим собою або з сім’єю, підбивання підсумків року, побудова фінансових планів і стратегій на наступний – теж важливі завдання на вихідні. На додаток можна підібрати ще кілька онлайн-курсів, але цього разу пообіцяти собі пройти їх до кінця.

Джерело: Сьогодні

Back to top button