Цікаве

Італійський апельсиновий пиріг. Всього 4 інгредієнти: супер м’який та смачний

Торт із шматочками апельсина, надзвичайно м’який і типово італійський. Цей пиріг є класикою в нашому домі, і їмо ми його з самого дитинства. Рецепт, який можна готувати щонеділі. Це швидкий і простий рецепт.

Інгредієнти:

  • апельсин – 1 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 160 г;
  • цукор – 120 г.

Приготування:

Натираємо дрібно цедру апельсина, очищаємо фрукт і ділимо на часточки. Кожну часточку апельсина дрібно нарізаємо.

Відокремлюємо жовтки від білків. У жовтки висипаємо половину цукру від загальної кількості, збиваємо міксером до зміни кольору на світліший.

Збиваємо окремо білки до білої пишної маси, поступово висипаємо залишки цукру.

Додаємо до білків цедру апельсина, змішуємо. Поступово кладемо в білки суміш із жовтків, перемішуємо акуратно лопаткою.

Додаємо до суміші нарізані часточки апельсина, змішуємо.

Просіюємо в суміш муку, замішуємо тісто. Застилаємо форму для випікання діаметром 23-24 см пергаментом.

Виливаємо тісто на пергамент і розподіляємо по поверхні.

Випікаємо пиріг за 180 градусів 25 хвилин.

Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою. Виходить ароматний італійський пиріг із неймовірним цитрусовим ароматом і смаком.

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =

Back to top button