Цікаве

Інтернет у Києві: тонкощі пошуку провайдера

Прагнення провести надійний Інтернет для дому – ще не гарантія того, що доступ до мережі буде якісним. Пошук провайдера має багато підводних каменів, адже багато компаній обіцяють гарні послуги, та не всі здатні виконати свої обіцянки. Спробуємо розібратися, с ким дійсно варто мати справу, щоб отримати високошвидкісний стабільний Інтернет у Києві чи регіонах.

Кого серед провайдерів краще обирати?

Щоб рівень сервісу відповідав очікуванням, варто в першу чергу оцінити пропозиції компаній, які довгий час перебувають на ринку. Оптимально – коли це постачальник телекомунікаційних послуг працює на загальнонаціональному ринку, має масштабну розвинену технічну інфраструктуру. Якщо розглядаються популярні провайдери Інтернету Київ, то Volia серед них виділяється більш ніж двадцятирічним досвідом взаємодії з клієнтами, інноваційними підходами, концентрацією уваги на потребах та побажаннях користувачів. Кожному абоненту компанія гарантує:

  • високу швидкість безлімітного трафіку;

  • якісне з’єднання та надійний сигнал;

  • цілодобову підтримку фахівців;

  • просту процедуру підключення на наступний день після звернення;

  • можливість підключення кількох приладів через локальну мережу Wi-Fi.

А якщо користувачу потрібен не тільки Інтернет, але й телебачення, то у провайдера є лінійка комплексних тарифних планів, у яких об’єднані ці послуги. Отримати консультацію щодо вибору тарифу легко: достатньо заповнити на сайті заявку та дочекатися дзвінка спеціаліста. Він допоможе визначитися с тарифним планом, надасть вичерпні відповіді по всім моментам, що цікавлять. Також з ним можна домовитися щодо підключення до Volia.

Як розширити можливості тарифу?

Наскільки б продуманим не був перелік опцій у пакеті, все одно багато користувачів забажають його удосконалити. Для зручності клієнтів будь-який тарифний план можна індивідуально доповнити бажаними опціями. Якщо тариф передбачає надання лише послуг Інтернету, то додатково пропонують замовити:

  • гіпершвидкість, щоб обмінюватися даними онлайн максимально швидко, незалежно від початкових умов пакета;

  • фіксовану IP, щоб вільно керувати програмним забезпеченням, чутливим до зміни IP;

  • антивірусний захист, щоб розробки хакерів не пошкодили комп’ютер чи інше обладнання.

Кожне з таких доповнень Інтернету у Києві чи других містах легко підключається, оплачується помісячно. Для тарифів з телебаченням окрім названих опцій можна обрати добірки каналів різних тематик, у тому числі з контентом для дітей. У формуванні переліку програм для маленьких глядачів брав участь дитячий психолог. Старшим користувачам пропонуються колекції фільмів, спортивних каналів, та контенту інших напрямків.

Back to top button