Цікаве

І 30 банок буде мало! Соковитий манго із Гарбуза на зиму! Дуже смачно і ще й корисно!

Сьогодні покажу, як приготовити соковитий консервований гарбуз на зиму. Всі шукають цей рецепт, бо це щось неймовірне!

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 3 кг.
  • Апельсин – 3 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Лимонна кислота – 10 гр.
  • Цукор – 600 гр.

Приготування:

Очищаю гарбуз від шкірки.

Ложкою вичищаю насіння з середини.

Нарізаю гарбуз квадратиками. Добро промиваю апельсини і лимон та також нарізаю квадратиками. Усе відправляю в одну миску, добавляю лимонну кислоту та засипаю цукром. Усе добре перемішую.

Накриваю кришечкою та залишаю при кімнатній температурі на 3 години. За цих 3 години інколи відкриваю та перемішую, апельсини і лимон мають впустити сік.

Беру скляні банки 800 мілілітрів та викладаю щільно гарбуз, накриваю кришками.

На дно каструлі кладу рушничок і виставляю банки, заливаю водою та варю до кипіння та ще плюс 30 хвилин.

Щільніше закручую банки, перевертаю кришками донизу, накриваю теплим одіялом на цілу ніч.

Готово, можна їсти одразу! Смачного!

No Newer Articles

One Comment

  1. Сенсація! Всі в паніці скуповують гарбузи! 30 банок цього смаколика буде замало, адже новий рецепт соковитого манго із гарбуза на зиму просто підкорив серця господинь! Неймовірно смачний і корисний – ось що потрібно кожному на зимовий стіл! Дізнайтеся секрети приготування цього кулінарного дива на нашому сайті! Не пропустіть можливість здивувати своїх близьких!

Back to top button