Цікаве

Huawei почала виробляти електромобілі

Технологічний гігант телекомунікаційного обладнання продовжує шукати нові джерела прибутку після того, як торгівля смартфонами зазнала санкцій з боку США

Китайська компанія Huawei, як передусім відома своїми смартфонами та іншими гаджетами, почала продавати електричні автомобілі.

Про це інформує 1NEWS.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, технологічний гігант телекомунікаційного обладнання продовжує шукати нові джерела прибутку після того, як торгівля смартфонами зазнала санкцій з боку США.

Керівники Huawei заявили, що вироблені електромобілі зможуть допомогти компанії компенсувати падіння продажів смартфонів.

Модель електрокару SF5, спільно випущена Huawei та китайським виробником автомобілів SERES, є першим автомобілем, який офіційно увійшов до магазинів Huawei.

Електробензиновий гібрид оснащений системою HiCar на базі ПЗ HarmonyOS та має запас ходу 180 км у чистому електричному режимі та понад 1 000 км у змішаному режимі.

У Huawei заявили, що система HiCar дозволяє користувачам переключатися між різними програмами для мобільних телефонів та центральною панеллю керування автівкою, а також може підключати автомобіль до інших розумних пристроїв, таких як телевізори, кондиціонери тощо.

Джерело: Укрінформ

Back to top button