Цікаве

Головний редактор Reuters публічно заявила про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію

За її словами, агенція Reuters у ситуації з її переходом у трансгендери «повела себе фантастично»

Один з головних редакторів найбільшого світового інформаційного агентства Reuters Реджинальд Чуа здійснив камінг-аут як трансгендер.

Про це інформує 1NEWS.

«Раніше мене звали Реджинальд. Я народилася в Сингапурі, в ті роки не було ані інтернету, ані жодної інформації щодо питання трансгендерності, і лише багато років потому прийшло усвідомлення – я трансгендер. Протягом довгих років я успішно ділила своє життя навпіл: перша половина була моя особиста, прихована від сторонніх поглядів, а друга – для зовнішнього світу…Пандемія посприяла моєму рішенню, це був зручний час для того, щоб все обміркувати, здійснити гендерний перехід і більше не ховатися», – розповіла Чуа.

Джина Чуа працює в агенції Reuters з 2011 року, до цього була заступником головного редактора The Wall Street Journal.

За її словами, агенція Reuters у ситуації з її переходом «повела себе фантастично», відділ кадрів одразу переробив всі документи.

«Гігантська корпорація абсолютно по-людськи розпочала вирішувати питання дуже особистого характеру. Вони підтримали мене на всіх етапах переходу…мене підтримали колеги, друзі, навіть незнайомі люди писали слова підтримки», – зазначила Чуа.

Вона стверджує, що своєю публічністю хотіла довести, що «людина може бути сама собою і досягти при цьому успіху».

«Нещодавно мені виповнилось 60 років, і це був ще один фактор, який допоміг мені ухвалити це рішення. Щоб потім, коли мені виповниться 65 років, я не жалкувала про те, що не змогла цього зробити. Життя занадто коротке щоб бути тим, ким ви не є насправді…Так, я тепер інакше виглядаю, але я продовжую робити ту саму роботу, їм ту саму їжу, але життя у цій “новій нормальності” для мене фантастичне, я більше не витрачаю час та сили на роздуми про те, ким я є», – резюмувала Чуа.

Джерело: Детектор медіа

Back to top button