Цікаве

Гіалуроновий крем – шлях до зволоженої шкіри обличчя

Завдяки ефективності та простоті у використанні, гіалуроновий крем є одним з кращих засобів для щоденного догляду за шкірою обличчя. Зранку він зволожить та дбайливо підготує шкіру до нанесення макіяжу, а ввечері сприятиме процесу регенерації клітин.

Особливості застосування гіалуронового крему

Гіалуроновий крем для обличчя – це невід’ємна частина щоденного догляду за шкірою лиця. Широкий вибір кремів з гіалуроновою кислотою пропонує інтернет-магазин https://fabo.ua/litso/filters/ingredient-group-galuronova-kislota_tip-produkta-krem.

Гіалуронова кислота, яка є головним компонентом такого крему, присутня в тканинах організму. Однак з віком її кількість знижується, що і призводить до млявості шкіри та появи зморшок.

Потрапляючи на поверхню шкіри в складі крему, чи інших косметичних засобів, ця кислота утворює плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи. За цих умов активно синтезуються такі важливі компоненти, як колаген та еластин. Шкіра стає менш вразливою до пошкоджень та свіжішою на вигляд, а зморшки стають менш помітні. Такий крем можна використовувати в якості:

  • засобу після зняття макіяжу і підготовки шкіри до сну;
  • денного крему для зволоження шкірних покривів;
  • бази під макіяж, щоб запобігти пересиханню шкіри через декоративну косметику;
  • засобу після використання маски для посилення її ефекту.

Фахівці в галузі косметології рекомендують наносити гіалуроновий крем двічі на день, а саме зранку та ввечері, на злегка зволожену та попередньо очищену шкіру.

З якого віку варто використовувати гіалуроновий крем

Косметологи рекомендують використовувати засоби з гіалуроновою кислотою після 25-річного віку. В цьому віці, синтез колагену й вироблення організмом гіалуронової кислоти скорочуються, що призводить до появи перших зморшок. Крім того, зовнішні фактори також провокують виведення води зі шкіри.

Активно використовувати антивікові засоби з гіалуроновою кислотою фахівці радять з 35-річного віку.

Застосування в щоденному догляді гіалуронового крему зменшить видимість зморшок, покращить вигляд шкіри та зробить її більш привабливою. Відмінна якість та широкий вибір цих косметичних засобів пропонує інтернет-магазин fabo.ua.

Back to top button