Цікаве

Фастфуд викликає безпліддя та імпотенцію

Дослідження вчених з Австралії показало, що чоловіки, які зловживають фастфудом, частіше мають проблеми з зачаттям і зниженням статевої функції, передає 1NEWS з посиланням на Країну Здоров’я.

“Ожиріння пов’язане з порушенням функції яєчок, що може призвести до дефіциту андрогенів і недостатньою фертильності. Тепер зрозуміло, що фастфуд, який вживається чоловіками з ожирінням або надлишковою вагою, безпосередньо негативний вплив на роботу яєчок і вироблення тестостерону”, – йдеться в результатах дослідження.

Продукти, які варто виключити з раціону чоловік, або вживати вкрай рідко:

1. Гамбургери і чизбургери

Вчені з’ясували, що протягом двох годин після вживання гамбургера, рівень тестостерону падає у чоловіків на 25%.

2. Солодкі газовані напої

У чоловіків, які щодня п’ють газовану воду з високим вмістом цукру, кількість активних сперматозоїдів знижується на 30%. Справа в тому, що в одній пляшці такого напою міститься, щонайменше, 5 столових ложок цукру, а ті, хто до них звик, не обмежують себе однією пляшкою. Літр в день – ожиріння, і пов’язана з ним імпотенція не за горами.

3. Картопля фрі

Сама по собі картопля – корисний продукт, але ось картопля фрі з фас-фуда містить велику кількість трансжирів, які призводять до зниження фертильності. Часте употребелніе картоплі шкідливо і через крохмалю.

Крохмаль впливає на вуглеводний обмін і веде до підвищення рівня жіночих гормонів в організмі чоловіків, що порушує гормональний баланс і пригнічує статеву функцію. Ефект, до якого призводить вживання картоплі фрі, можна порівняти з тим, що робить з чоловічим організмом пиво.

4. Морозиво

У 100 грамах морозива більше 400 кілокалорій і більше 20 грамів жиру. Воно знижує тестостерон і пригнічує лібідо.

 

 

 

 

 

 

Back to top button