Цікаве
Фарширована сиром та зеленню куряча грудка
Содержание
Продукти для блюда
- куряча грудка – 1 шт.
- моцарела — 100 гр.
- чеснок — 2 зб.
- укроп — 25 гр.
- бекон – 100 гр.
Як готувати?
Натираємо сир, часник і дрібно ріжемо кріп.
Все ретельно змішуємо.
Курячі грудки обробляємо на два великі філе.
У кожному філе робимо кишені для начинки.
Філе солимо і начиняємо сиром із зеленню, сколюємо зубочистками
Начинену грудку обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.
Повертаємо беконом і запікаємо в духовці 20-25 хвилин.
Подавати грудку можна із зеленим горошком або картопляним пюре.
Відеоурок