Цікаве

Фарширована сиром та зеленню куряча грудка

Фарширована сиром та зеленню куряча грудка

Содержание

Продукти для блюда

  • куряча грудка – 1 шт.
  • моцарела — 100 гр.
  • чеснок — 2 зб.
  • укроп — 25 гр.
  • бекон – 100 гр.

Як готувати?

Натираємо сир, часник і дрібно ріжемо кріп.

Все ретельно змішуємо.

Курячі грудки обробляємо на два великі філе.

У кожному філе робимо кишені для начинки.

Філе солимо і начиняємо сиром із зеленню, сколюємо зубочистками

Начинену грудку обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки.

Повертаємо беконом і запікаємо в духовці 20-25 хвилин.

Подавати грудку можна із зеленим горошком або картопляним пюре.

Відеоурок

Back to top button