Цікаве

Фахівці назвали продукти, які допомагають виглядати молодше

Існують прості продукти, включаючи які в харчування після 35 років, ми здобуваємо можливість виглядати молодше, пише 1NEWS з посиланням на ukrhealth.net.

Ці омолоджуючі продукти здатні поліпшити якість шкіри, підвищити імунітет, – стверджують експерти в публікації журналу Redbook.

Зелений чай. Ефективно підтримує молодість тіла, захищаючи клітини від пошкоджень окислювальним стресом (його шкідливий вплив посилюється у віці після 35 років).

«Він також містить потужні антиоксиданти флавоноїди, що блокують механізми пошкодження ДНК, пов’язані з дією токсичних хімічних речовин, які викликають старіння організму», – пояснюють фахівці.

Куркума. Одна з кращих серед продуктів, що допомагають виглядати молодше. Спеція ефективно бореться з пошкодженням клітин, хронічними захворюваннями і старінням, підтримує в хорошому стані шкіру.

“Дослідження показують, що її пігмент куркумін гальмує вкорочення теломер (кінцевих ділянок ДНК), що є основною причиною дегенеративних захворювань, старіння”, – розповідає видання.

Вівсянка. Доступний простий продукт також рекомендується для харчування після 35. Її вживання підвищує в організмі рівень “гормону радості” серотоніну, що поліпшує загальне самопочуття. Немає кращого способу виглядати молодше, ніж відчувати себе щасливим, підкреслюють експерти.

Йогурт. Цей простий продукт містить пробіотики і білок, що ефективно підтримує молодість клітин.

Квасоля, сочевиця. До їх складу входять рослинні незамінні амінокислоти, що задовольняють потреби тіла в білку, а також борються з хворобами фітохімічні речовини. Хочете виглядати молодше після 35, – їжте бобові.

Приготовані помідори. Після термічної обробки продукт допомагає організму краще засвоювати лікопін – потужний антиоксидант, що захищає шкіру від пошкоджень, підтримує її пружність.

Морква. Простий продукт багатий вітаміном А, який допомагає відновлюватися пошкодженим волокнам колагену, що забезпечує еластичність, молодість шкіри. Також звичайна морквина ефективна в боротьбі з раком.

Шампіньйони. Гриби є одним з небагатьох продуктів, що містять вітамін D, якого більшості людей не вистачає. Без нього організм не можете належним чином засвоїти кальцій – найважливіший мінерал для опору старінню.

Апельсини. Прекрасне джерело вітаміну С, що зміцнює імунітет, підтримує тіло в тонусі. Їх споживання стимулює вироблення організмом колагену, що робить шкіру гладкою і підтягнутою.

 

 

 

 

 

Back to top button