Цікаве

Дивні дива – творці серіалу оголосили про завершення проекту та дату виходу четвертого сезону – 1News


Netflix

Сезон вийде у двох частинах

Популярний науково-фантастичний серіал “Дивні дива” стрімінгового сервісу Netflix закінчиться на п’ятому сезоні. Про це сервіс оголосив у Twitter, показавши постери четвертого сезону шоу та оголосивши тим самим дати виходу нових епізодів.

Також стало відомо, що майбутній четвертий сезон вирішили розділити на дві частини, оскільки він вийшов занадто великим і насиченим. Кожна з частин буде складатися з дев’яти епізодів. І, судячи з усього, вони будуть набагато довшими, ніж всі, які були раніше.

Творці серіалу Метт і Росс Даффери назвали цей сезон “початком кінця”:

“З дев’ятьма сценаріями на 800 сторінок, майже двома роками зйомок, тисячами кадрів з візуальними ефектами та тривалістю, майже в два рази перевищує тривалість будь-якого попереднього сезону, “Дивні дива” 4 були найскладнішим сезоном, але і найбільш вартим”.

Як зазначається, прем’єра першої частини серіалу “Дивні дива” 4 відбудеться 27 травня, а прем’єра другої – 1 липня.

1News за темою: У мережі з’явився перший трейлер серіалу “Володаря перснів: Персні влади”

Нагадаємо, раніше стрімінговий сервіс Netflix анонсував програму прем’єр фільмів на 2022 рік у новому ролику, розміщеному на YouTube.

Серед гучних шоу платформи – бойовик Ентоні та Джо Руссо “Сірий чоловік”, кінострічка Шона Леві “Ім’я наше – Адам”, анімаційний фільм Гільєрмо дель Торо “Піноккіо”, сиквел фільму “Дістати ножі” Раяна Джонсона та картина Дева Пателя “Людина-мавпа”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button