Цікаве

Дружина посла Бельгії в Південній Кореї дала ляпаса продавчині у магазині (ВІДЕО)

Ця справа викликала гнів у Південній Кореї на тлі заяв про те, що дружина посла зможе використати дипломатичний імунітет для уникнення судового переслідування

Послу Бельгії у Південній Кореї Пітеру Лескуйеру довелося вибачатися за “неприйнятну” реакцію своєї дружини Сян Сюецю на конфлікт з працівниками магазину в Сеулі.

Вона вдарила співробітницю магазину, – інформує 1NEWS.

На відео з камер відеоспостереження видно, як вона дає ляпаса продавцю. Персонал хотів перевірити, чи був одяг, в якому вона залишала магазин, її власним, оскільки вони запідозрили, що жінка могла щось вкрасти.

Посольство Бельгії у Сеулі повідомило, що 63-річна Сюецю нині знаходиться у лікарні після інсульту.

У заяві йдеться, що вона буде співпрацювати з поліцією у розслідуванні інциденту, як тільки зможе.

Сам інцидент стався 9 квітня у магазині одягу в Йонсангу, що у Сеулі. Сюецю була у магазині та приміряла одяг близько години, перш ніж піти. За жінкою пішов один зі співробітників, який хотів перевірити, що одяг, в якому вона пішла, належав їй. Дружина посла пішла за співробітником назад до магазину і, під час суперечки, зафіксованого системою відеоспостереження, штовхнула і вдарила іншу співробітницю, яка спробувала втрутитися.

“Я не знала, хто ця жінка, коли на мене напали, але вона виглядала впевненою і, схоже, не шкодувала”, — сказала постраждала співробітниця, яка заявила, що від удару у неї розпухла щока.

У заяві посольства йдеться, що Лескуйер “щиро шкодує про інцидент” і “хоче вибачитися” від імені своєї дружини.

“Незалежно від обставин, те, як вона відреагувала, неприйнятно”, — йдеться у повідомленні.

У посольство додали, що дружина посла “не може відповісти на запрошення поліції прямо зараз, оскільки вона отримує медичну допомогу після інсульту, перенесеного на початку минулого тижня”.

“Ми сподіваємося, що її здоров’я швидко покращиться, і незабаром вона зможе допомогти з поліцейським розслідуванням, щоб ми всі залишили цей сумний інцидент позаду”, — заявило посольство.

Ця справа викликала гнів у Південній Кореї на тлі заяв про те, що Сюецю зможе використати дипломатичний імунітет для уникнення судового переслідування.

Джерело: Суспільне

Back to top button