Цікаве

Дієтологи назвали напої, які гальмують процес схуднення

Те, що ви намагаєтеся схуднути, не означає, що ви не можете насолоджуватися улюбленими смачними ласощами, пише 1news з посиланням на wworld.com.ua.

 

Проте експерти попереджають, що іноді задовольнити свою тягу до солодкого напоями набагато складніше, ніж ви можете собі уявити.

Ви повинні намагатися отримати калорії з якісної їжі, яка дійсно забезпечує поживні речовини для організму та задовольнить ваш апетит.

Якщо ви намагаєтеся схуднути, але все ще купуєте напої у кав’ярнях і магазинах, важливо принаймні знати про деякі з найбільш шкідливих видів.

Ось деякі з найгірших напоїв, які можна вибрати для схуднення.

Соки

Придбані в магазині соки можуть постачатися з великою кількістю доданого цукру і майже зовсім без клітковини, що негативно впливає на організм.

Ці напої можуть сприяти стрибку цукру в крові, що зазвичай призводить до зниження рівня цукру в крові, і ви відчуваєте бажання ще більшу потребу в ньому протягом дня.

Фреші

Їх рекламують як «здорові», але насправді фреші містять інгредієнти, які можуть призвести до збільшення ваги.

Смузі, фреші, можуть містити майже 500 калорій і від 40 до 50 грамів цукру, і хоча цукор надходить із фруктів, і в цих напоях є корисні поживні речовини.

Насправді, саме такі напої дієтологи рекомендують для набору ваги.

Солодкі алкогольні напої

Алкоголь сам собою може призвести до збільшення ваги, якщо його споживати в надлишку через зайві калорії та той факт, що він може перешкоджати вашим рішенням щодо їжі пізніше ввечері. Але крім того, алкогольні напої, які містять цукор та додані інгредієнти, є одними з найгірших напоїв для схуднення.

Візьмемо, наприклад, пінья коладу — алкогольний коктейль з рому, ананасового соку і кокосового молока: порожні калорії (алкоголь), жирні калорії (кокосове молоко) та безліч доданих цукрів. Це, безумовно, не той напій, який допоможе втратити вагу.

Коли справа доходить до святкових вечірок та сімейних зустрічей у новорічну ніч, пам’ятайте про типи алкогольних напоїв, помірне вживання яких не принесе до надлишку ваги.

Келих червоного вина, мабуть, найкращий вибір, коли справа доходить до алкоголю, кажуть дієтологи.

Холодні кавові напої

Найгірші напої-злочинці, як правило, трапляються в кав’ярнях, де вершкові кавові напої і навіть лате можуть споживати від 500 до 1200 калорій і давати більше цукру, ніж слід було б за цілий день.

 

 

 

 

 

Back to top button