Цікаве

Dercos шампунь від Vichy – в чому його переваги

Догляд за волоссям передбачає використання різних засобів для надання здорового зовнішнього вигляду. Однак коли є індивідуальні особливості, й звичайними шампунями їх розв’язати не вдається, доводиться звертатися до спеціалізованих засобів. Тому такий популярний Деркос шампунь, що дозволяє справлятися з неприємними відчуттями на шкірі голови. Зокрема цей засіб дозволяє позбутися лупи, лущення та сухості шкіри голови.

Чому утворюється лупа

Сьогодні кожна третя людина на планеті страждає на лупу. Лупа поширена як серед жінок, так і серед чоловіків, незалежно від віку. Причинами появи лупи та лущення можуть бути:

  • пересушування шкіри голови за допомогою електричних прасок, фенів та локонів;
  • грибок;
  • гормональний дисбаланс;
  • постійний стрес;
  • нестача вітамінів;
  • неправильний догляд за волоссям.

Якщо тривалий час використовувати неякісні чи невідповідні засоби, це може призвести до зменшення кількості шкірного сала та, як наслідок, – пересушування шкіри. Майже завжди лупа супроводжується свербінням шкіри голови. Тому за перших проявів, а це дрібні лусочки білого кольору у формі пластівців, необхідно одразу ж вжити заходів. Ефективним засобом боротьби з лупою вважається Dercos шампунь від Vichy.

У чому особливість шампуню від Vichy

Цей засіб розрахований на догляд за шкірою голови, схильною до лущення та лупи. Кератолітичний шампунь протестований та рекомендований дерматологами та трихологами України.

Приємна текстура дозволяє заспокоїти подразнену шкіру. До того ж шампунь досить легко змивається, що мінімізує неприємні відчуття під час миття. Шкіра помітно зволожується, волосся має здоровіший зовнішній вигляд. Дієвими елементами шампуню є сечовина, саліцилова кислота та гліцерин. Перша дозволяє розм’якшити шкіру голови та допомогти позбутися ороговілих частинок. Друга заспокоює, а гліцерин додатково зволожує та здійснює комплексний догляд за шкірою голови.

 Для досягнення бажаного ефекту необхідно дотримуватися певних правил застосування. Важливо обережно наносити дерматокосметику на мокру шкіру голови, масажуючи при цьому. Залишати на дві хвилини для досягнення бажаного результату. Після цього змити великою кількістю води.

 

One Comment

  1. Dercos шампунь від Vichy ефективно бореться з лупою, лущенням та сухістю шкіри голови завдяки активним компонентам, таким як сечовина, саліцилова кислота та гліцерин. Засіб рекомендований дерматологами і трихологами, що робить його надійним вибором для комплексного догляду за волоссям.

Back to top button