Цікаве

Де замовити піцу в Житомирі з безкоштовною доставкою – огляд закладів

Безкоштовна доставка піци в Житомирі стає все більш популярною. Багато італійських ресторанів і піцерій міста включають її в перелік пропонованих послуг і дають клієнтам можливість зробити замовлення на сайті, по телефону або в мобільному додатку.

Час доставки, мінімальна сума замовлення, географічне охоплення в різних закладах відрізняються. Одні піцерії обслуговують міську межу і передмістя, інші – тільки місто. Лідером сьогоднішнього рейтингу заслужено стає легендарний італійський ресторан Monopizza.

ТОП-10 пицц в Италии: очень аппетитный рейтинг

Monopizza

У цьому закладі все продумано – від підготовчого етапу до автоматизації процесу приготування піци. Оригінальні рецепти і незвичайні інгредієнти – родзинка закладу. Тут завжди можна замовити піцу з грушею і сиром “Дор блю”, запеченими перцями і крем-сиром, маринованими цукіні, тунцем та іншими незвичайними поєднаннями.

Приготування займає в середньому 15 хвилин, доставка піци в Житомирі – 35 хвилин, за його межами – до години. Клієнт заздалегідь знає приблизний час доставки, що дуже зручно і дозволяє планувати час. Послуга безкоштовна незалежно від відстані від піцерії до адреси замовника.

Італійці впевнені, що від піци не набирають вагу – навпаки, це смачна і корисна їжа. Замовити піцу в Житомирі, в якій смак і калорійність збалансовані, можна в Monopizza. Основу для неї тут готують на заквасці – дріжджі не додають, а борошно використовують крафтове цільнозернове. У ньому багато клітковини, необхідної для нормальної роботи шлунка і кишечника. Така піца корисна і для дітей.

“Час Поїсти”

Цей заклад орієнтований на людей, які люблять піцу або хочуть недорого і по-домашньому поїсти. Кафе спеціалізується на приготуванні пельменів, вареників, інших напівфабрикатів – все це можна додати в замовлення.

“Час поїсти” працює щодня з 10 до 20 години – в цей часовий проміжок можна замовити і адресну доставку. Адресна доставка буде безкоштовною, якщо сума замовлення становить 250 гривень і вище. Середній час доставки – 59 хвилин.

Maco Pizza

Кафе-бар працює з 10.00 до 21.45 години, в цей же час можна зробити замовлення з доставкою. У меню закладу є шаурма, картопля фрі, хот-доги, комбо-сети, піца. Доставка в Житомирі безкоштовна, якщо сума заказу становить 400 гривень. В іншому разі вона обійдеться клієнту в 29-35 гривень в центральних і до 100 гривень – у віддалених районах міста. Далі ніж на 15 кілометрів кур’єрська служба замовлення не возить.

Platono Pizza

Кафе-піцерія відкрите з 11.00 до 21.30 години щодня. Замовлення можна зробити в закладі, на сайті, через онлайн-агрегатори замовлення їжі або по телефону. У меню є піца декількох видів діаметром 30 сантиметрів, комбі-сети, суші, закуски і напої.

Доставка безкоштовна при замовленні від 500 гривень. Якщо сума менша, то послуга обійдеться в 29-35 гривень. Оплата – готівкою при отриманні.

У всіх закладах, включених в огляд, проходять акції і діють програми лояльності для нових і постійних клієнтів. Скориставшись ними, можна заощадити третину вартості замовлення, а то і більшу суму.

Back to top button