Цікаве

Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци в Хмельницькому

Спробувати справжню піцу за традиційним рецептом можна у закладах італійської кухні у Хмельницькому. Одне з них — ресторан «Монопіца» — приготує справжній кулінарний витвір всього за 7 хвилин і безкоштовно доставить його прямо до ваших дверей. Замовити піцу за вашим смаком можна на сайті https://khmelnitskiy.monopizza.com.ua.

Планы на выходные: самая вкусная пицца в городе

Де краще замовити смачну піцу з безкоштовною доставкою

Піца — універсальна страва для будь-якого випадку: вона відмінно підходить в якості закуски в колі друзів, ситної вечері для сім’ї та легкого ланчу на роботі.

Багато піцерій у Хмельницькому пропонують як бонус безкоштовну доставку. Визначитися з вибором допоможе рейтинг кращих закладів, складений за оцінками та відгуками відвідувачів.

1 місце – Monopizza

«Монопіца» — відносно нова всеукраїнська мережа ресторанів, яка за 2 роки роботи встигла завоювати успіх у багатьох містах. Гості відзначають чудовий смак страв, створених за традиційною рецептурою, а також швидкість приготування та доставки замовлення. Кур’єр привозить піцу безкоштовно в будь-яку точку міста за півгодини, а в дальні райони міста — не більше, ніж за годину. Зробити замовлення можна на офіційному сайті, у мобільному додатку або за телефоном.

2 місце – LA П’ЄЦ 

Асортимент ресторану включає піцу з м’ясними, рибними та сирними начинками, а також салати, безалкогольні напої (солодка вода та соки). Для приготування основної страви використовують спеціальні дров’яні печі. LA П’ЄЦ доставляє піцу безкоштовно при замовленні від 200-250 грн, залежно від вашого місцезнаходження. Час очікування кур’єра – одна година.

3 місце – Skypizza 

Skypizza — невеликий ресторан з середніми цінами та смачною кухнею.

З меню можна вибрати кілька видів піци, роли, суші, а також фастфуд – нагетси та картоплю фрі. Але безкоштовна кур’єрська доставка можлива тільки в деяких районах при замовленні на суму від 200 грн. Для решти секторів міста за виїзд кур’єра тут беруть 30 грн додаткової плати.

4 місце – Toretto 

У меню Toretto переважають страви японської та американської кухні. Любителі піци можуть вибрати варіанти з м’ясною, рибною, сирною та овочевою начинками. В асортименті можна знайти оригінальні наповнення: з апельсином, грушею, горіхами, а також кілька гострих піц. На сайті закладу ви можете створити свій рецепт страви, доповнивши її улюбленими закусками.

При цьому багато гостей відзначають недоліки служби доставки: замовлення привозять безкоштовно лише за сумою чека понад 300 грн, що значно перевищує розцінки інших піцерій.

 

Back to top button