Цікаве

Де провести новорічні свята в Києві: цікаві заходи

Напередодні новорічних свят 1News розповідає свіжою добіркою найактуальніших і довгоочікуваних подій в столиці.

Легендарні хіти Френка Сінатри, гумористичне шоу “Вар’яти”, джаз під зоряним небом, кіноперформанс “Земля/ДахаБраха” та прем’єра альбому найепатажнішого українського колективу – усі ці музичні подарунки готують для глядачів київські організатори до новорічного сезону.

Концерт ONUKA – 12 грудня

 

Концерт ONUKA в Києві

 

Майстерно поєднавши етно, електроніку і сучасний поп, співачка чи не всьому світу показала, як може звучати українська музика. Проєкт Нати Жижченко і Євгена Філатова – ONUKA – виступить 12 грудня в атмосферному зимовому містечку в стилі поттеріани Osocor Winter Village. Приємний казково-зимовий бонус: концерт пройде прямо на льодовій арені просто неба.

Де: Osocor Residence (вул. Виноградна, 2)

Вартість квитка: 900 грн

Caribbean Winter Dinner Show – 14-22 грудня

У передноворічний час так хочеться затишку, камерності й глибокої емоційної музики. Усе це з легкістю забезпечує у своїх стінах Caribbean Club Concert Hall. У грудні тут стартує серія музичних вечорів Caribbean Winter Dinner Show, де будуть радувати вишуканою вечерею, святковими ігристим та захопливим шоу.

Що стосується останніх, то їх можна вибрати на свій смак. Тут і Merry Swinging Christmas від Aniko Dolidze Big Band, і зимова джазова подія “Джаз для дорослих” з Олексієм Коганом, і ретро-шоу Speakeasy Jazz Christmas Show, і танцювальна програма The Greatest Christmas Pop Hits.

Де: Caribbean Club Concert Hall (вул. Симона Петлюри, 4)

Вартість квитка: 390 – 1490 грн

Концерт гурту “Хамерман Знищує Віруси” – 16 грудня

 

Хамерман Знищує Віруси

Вам більше до душі епатаж, провокації та концептуальне мистецтво? Тоді вирушайте на прем’єру нової платівки гурту “Хамерман Знищує Віруси” під назвою “КРЯ”. Байдужими з цієї неординарної презентації ви точно не підете.

Де: Docker Pub (вул. Богатирська, 25)

Вартість квитка: 275 – 375 грн

“Джаз крізь час” в Київському планетарії – 17 грудня

Напередодні Нового року в Київському планетарії прозвучить програма українського композитора й піаніста Андрія Соловйова “Джаз крізь час”. 17 грудня під зірками ви дізнаєтеся, як змінювалась музика з 30-х років минулого століття і до сьогодні та побачите захопливі сферичні проєкції.

Допомагати Андрію Соловйову буде сучасна українська музична еліта: Галя Жаль, Назар Вачевський, Олександр Леонов, Олексій Нестеренко та Марія Сорокіна.

Де: Київський планетарій (вул. Велика Васильківська, 57/3)

Вартість квитка: 550 – 800 грн

Вистава “Френк Сінатра” в Театрі оперети – 17 грудня

Володаря неперевершеного тембру голосу й найбільш пристрасного фаната музики в історії — Френка Сінатру та його гігантську пісенну спадщину знають всі.

17 грудня кияни та гості столиці зможуть дізнатися про цього артиста більше, заглибитися в перипетії його життя і вкотре насолодитися піснями блискучого короля свінгу — улюбленими Fly Me To The Moon, My Way, I’ve Got You Under My Skin і багатьма іншими.

Де: Київський національний академічний театр оперети (вул. Велика Васильківська, 53/3)

Вартість квитка: 250 грн

Гумор-шоу “Вар’яти” – 19 грудня

Вар'яти шоу

Бажаєте посміятися від душі? Тоді завітайте на гумористичне шоу “Вар’яти”. На вас чекає нова програма з відвертими та смішними історіями з життя.

В оновлених, “безПритульних”, “Вар’ятах” додалося ще більше свободи на сцені. А також круті стендапери, які приєдналися до складу “Вар’яти-шоу”.

Де: МЦКМ Жовтневий Палац (Алея Героїв Небесної Сотні, 1)

Вартість квитка: 180 – 1000 грн

Концерт гурту “Друзі Гагаріна” – 22 грудня

Музичних космонавтів, групу “Друзі Гагаріна”, відрізняє особлива поетичність. Це й не дивно, адже фронтмен бенду Ваня Якимов — поет, чиї глибокі вірші люблять безліч людей.

22 грудня глибока поезія і не менш глибока музика сплетуться разом на концерті групи “Друзі Гагаріна” в Будинку вчених.

Де: Будинок вчених (вул. Володимирська, 45-А)

Вартість квитка: від 350 грн

Кіноперформанс “Земля/ДахаБраха” – 22 грудня

Показ фільму "Земля" у супроводі "ДахаБраха"

У кінотеатрі “Київська Русь” відбудеться показ найвідомішого українського фільму ХХ століття — “Земля” Олександра Довженка — у музичному супроводі гурту “ДахаБраха”.

Музику до фільму колектив створив у 2012 році та презентував на одеському МКФ під час прем’єри відреставрованої стрічки, згодом покази відбулися на багатьох міжнародних кінофестивалях та концертних майданчиках. З того часу кіноперформанс побачили більш як у 20 країнах. А вже 22 грудня побачити його зможуть кияни та гості міста.

Де: Кінотеатр “Київська Русь” (вул. Січових Стрільців, 93)

Вартість квитка : 450 – 950 грн

Концерт гурту “Брати Гадюкіни” – 30 грудня

 

Брати Гадюкіни – Йолочка, гори!

Культові українські рокери готують до цього концерту спеціальну святкову програму під назвою “Йолочка, гори!”, щоби провести старий рік шумно, голосно і на повну потужність.

Мрієте наживо почути знамениті “Звьоздочка моя”, “Дівчина з Коломиї”, “117 стаття” і “Наркомани на городі”? Тоді в жодному разі не пропускайте цей передноворічний концерт.

Де: Docker Pub (вул. Богатирська, 25)

Вартість квитка: 350 – 550 грн

Джерело: Сьогодні

Back to top button