Цікаве

Де отримати на вигідних умовах мікропозику

Багатьом людям не вистачає зарплати, щоб почуватися комфортно та закривати хоча б побутові та базові потреби. Не дивно, що послуги кредитування мають підвищений попит, дозволяючи поліпшити фінансове становище. Якщо раніше основним способом взяти гроші в борг було звернення до банківських установ, то зараз переважає за популярністю мікропозика. Вона стала безпечним та зручним фінансовим інструментом, допомагаючи впоратися з проблемами та зайняти гроші до зарплати.

Для отримання мікрокредиту не потрібно збирати пакет документів та відповідати суворим вимогам. Все набагато простіше, швидше і доступніше, ніж у банку. Мікрокредитуванням займається МФО Treba Credit, видаючи гроші на карту за кілька хвилин. Не потрібно шукати відповідну установу, їхати туди, простоювати в черзі, потім довго чекати на відповідь. Позика в ТребаКредит видається онлайн та максимально оперативно, без дзвінків, поручителів та застави. Нова кредитно-фінансова компанія Треба Кредит діє на законних підставах, має ліцензію та відповідає всім необхідним критеріям: надійності, стабільності, якісному сервісу. Оформляти в ТребаКредит мікропозику зручно та швидко – достатньо надіслати заявку через Інтернет, заповнивши її за формою.

                                         Кому МФО надає кредит?

Будь-який громадянин України може позичати гроші в мікрофінансовій компанії TrebaCredit під мінімальні відсотки та на взаємовигідних умовах. Перелік вимог незначний і легко здійсненний.

  • Вікові межі 18-70 років. Потенційний позичальник має бути повнолітнім, здатним виконати кредитне зобов’язання. При цьому наявність офіційної роботи не враховується під час розгляду заявки на кредит. У кредитуванні не відмовляють тим, хто працює неофіційно чи був звільнений. На позику можуть розраховувати пенсіонери та студенти, жінки у декреті, фрилансери, військовослужбовці.
  • Український паспорт у вигляді книжки чи ID-картки.
  • Ідентифікаційний податковий номер.

Для оформлення необхідно надати номер телефону, на який при схваленні кредиту прийде код для підписання договору. Також важливо, щоб був безперебійний Інтернет, що дозволить приєднатися до системи та виконати без проблем оформлення кредиту. Кошти після процесу перевірки заявки переведуть позичальнику на банківську картку. Тому потрібно подбати про її наявність та актуальність терміну дії. З метою безпеки виконується верифікація картки, для якої необхідно мати на рахунку хоча б декілька гривень.

                            На яких умовах надається мікрокредит?

Користувачеві не доведеться спілкуватися зі співробітником МФО, а всі дії він буде здійснювати на сайті кредитного сервісу. У нього ніхто не поцікавиться сімейним становищем, і на які потреби береться позика. Головне, щоб вона погашалася вчасно. Тим більше повертати великі суми не доведеться, оскільки міні кредит означає невеликі розміри – максимум 10 тисяч гривень. Гроші даються в борг на 15 днів. Для нових клієнтів відсоткова ставка, що нараховується щодня, становить від 0,1 до 2,47%. Кожен позичальник може самостійно розрахувати суму з урахуванням ставки. Для цього використовується кредитний калькулятор, на якому слід рухати повзунок, встановлюючи потрібні параметри. Для оформлення потрібно зареєструватися на сайті ТребаКредит, заповнити анкету, відповідаючи правдиво на запитання та уникаючи помилок. Позичальник у заявці вказує суму кредиту, персональні дані, контактну інформацію та реквізити банківської картки. При позитивному рішенні про видачу мікропозики йому потрібно буде підписати електронний договір, де прописані всі умови кредитування.

Back to top button