Цікаве

Даша Астаф’єва вперше розповіла, як екскоханий її бив

Відома українська співачка Даша Астаф’єва вирішила поділитись негативним досвідом у стосунках. Жінка вперше розповіла, як екскоханий її бив. Подробицями вона поділилась в соцмережі Instagram. Даша Астаф’єва опублікувала серію нових світлин та відверто розповіла про аб’юзивні стосунки.

“Усі ми люди, усі з минулим”, – справедливо думаєш ти, бо й сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, із часом ти помічаєш, що тріщинки – то насправді прірва, у яку зливається і твоя енергія, а нерівності – пагорби, через які ти маєш продиратися щодня. Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок, – до оточення”, – повідомила співачка.

Також зірка українського шоу-бізнесу порекомендувала всім жінкам ні якому разі не перебувати в таких стосунках. Даша Астаф’єва заявила, що без поваги неможливо побудувати щасливу сім’ю. Також співачка додала, що часто пригадує свої аб’юзивні стосунки. Знаменитість довго не могла їх завершити, адже постійно пробачала коханого.

Даша Астаф’єва щиро вірила, що все налагодиться. Проте, ситуація ставала лише гіршою. На щастя, співачка все-таки завершила стосунки з аб’юзером та усвідомила багато важливих речей.

No Newer Articles

Back to top button