Цікаве

CNN звільнив популярного телеведучого за допомогу своєму брату у справі про сексуальні домагання

Генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс представила документи, згідно з якими Кріс Куомо використовував свої журналістські зв'язки, щоб допомогти команді юристів, які представляли інтереси його брата

Американський телеканал CNN звільнив популярного телеведучого Кріса Куомо, який допомагав своєму брату Ендрю Куомо, ексгубернатору штату Нью-Йорк, у період розслідування справи про сексуальні домагання, в чому обвинувачують колишнього політика.

Про це інформує 1News.

“Ми найняли поважну юридичну фірму для проведення розслідування (внутрішнього – Ред.) та звільнили його”, – йдеться в повідомленні телеканалу.

51-річний Кріс Куомо працював на CNN з 2013 року, а з 2017-го вів на каналі одну з найбільш популярних авторських програм, яка виходила у вечірній прайм-тайм.

До CNN він співпрацював як кореспондент і ведучий з іншими провідним американськими каналами – Fox News, ABC, NBC.

Генеральний прокурор Нью-Йорка Летиція Джеймс представила документи, згідно з якими Кріс Куомо використовував свої журналістські зв’язки, щоб допомогти команді юристів, які представляли інтереси брата.

Користуючись своїми джерелами, він намагався вивідати інформацію про те, хто обвинувачував його брата, і активно брав участь у напрацюванні тактики захисту на ці обвинувачення.

Кріс Куомо написав у твіттері, де в нього понад 2 мільйони підписників, що не таким він уявляв своє прощання з CNN і додав, що сумуватиме за людьми, разом із якими “робив справді важливу роботу”.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button