Цікаве

Чи піде Олег Скрипка на фронт: артист поставив крапку в цьому питанні

Український співак і лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка, який нарвався на хейт через висловлювання про чоловіків-втікачів, зізнався, як відреагує, якщо буде необхідність йти на фронт захищати Україну. Він запевнив, що не залишиться осторонь.

«У кожного чоловіка є такі думки. Якщо буде реально така ситуація, що всі-всі чоловіки будуть потрібні, то, безумовно, всі чоловіки підуть», — зазначив музикант в інтерв’ю для YouTube-проекту ТСН.иа «поодинокі».

Водночас він вказав, що більше користі принесе, як музикант, а не військовий.

«Я знаю хлопців з музбата, музичного десанту, як мій знайомий Коля Серга – він реально пішов на передову, а потім йому дали культурні завдання. Ми зараз співпрацюємо з ними. Тобто використання людини так, як вона може себе проявити, для війни, безумовно, краще. Так, може легко сидіти, їздити по концертах, іноді на «передок» виїжджати, філософствувати, але я вважаю, що функцію свою виконую. І може буде хейт, але у мене четверо дітей, відповідальність за них і відповідальність за гурт», — розповів артист.

Співак нагадав, що своєю діяльністю він допоміг зібрати кошти як для українських військових, так і для дітей-переселенців.

Раніше писав, що лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка на початку повномасштабної війни разом з родиною ледь не потрапив до рук російських окупантів.

Back to top button